• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Oyun Havaları

konniciva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İzmir
yakında arkadaşımın kına gecesi var ve evde yapılacak. kına gecesi için müzik arıyorum. şıkkıdı mıkkıdı hareketli, kıpır kıpır. halayda arıyorum. şööllllllleee gözel parça bilen varsa yazabilir miiii????? :dance::dance::dance::dance::enbuyukkk:

kimse uğramıyor mu? çok üzüldüm şimdi. bana yardım edecek birisi yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu???????????????????????????

internetten oyun havaları yaz konnicivacım çıkabilir orda bütün oyun havalarını bulabilirsin kolay gelsin...

:) teşekkür ederim canım internetten bulmuştum farklı şeyler arıyordum zaten. ama çok güzel kına gecesi ve düğünü oldu. yorumlarınız için teşekkür ederim :)

[video=youtube;g_Wcs8bA8kc]http://www.youtube.com/watch?v=g_Wcs8bA8kc[/video]

Ankara oyun havasıda bir başka oluyor :) ankara'da yaşadığımdan mı ne bana güzel geliyor. Konu biraz eski ama yenilemiş olayım ben :)

Müzik Dinle mek bir başka oluyor yazın... dinleyin dinleyebildiğiniz kadar oyn havası en güzelide böyle olur zaten :)

Son düzenleme:
Back
X