En IDEAL burc kova mi oglak mi?

Ben kova burcuyum ama oğlak burcu olsun daha iyi :(şubat 28 gün çektiğinden midir nedir kova burcunun hayatın da hep bişeyler eksik olur hatta böyle bir yorum da vardı ama nerde okudum hatırlamıyorum cidden öyle herşey yarım eksik kalıyor hayatım da ve çevremde bir çok arkadaşım var kova onlarda aynı şeyi söylüyor bence oğlak olsun ben sürekli deli deli düşünmekten yoruldum vallahi evet akıllıyız ama fazla akıl da iyi bir şey değil insanların gözüne baktığında onların beyninden geçenleri anlamaya çalışarak yorulmak falan zordur kova burcu olmak bide odundur duygusuzdur derler aslında acının en büyüğünü çekerizde kimse anlamaz belli etmeyiz

Ben kova burcuyum ama oğlak burcu olsun daha iyi :KK43:şubat 28 gün çektiğinden midir nedir kova burcunun hayatın da hep bişeyler eksik olur hatta böyle bir yorum da vardı ama nerde okudum hatırlamıyorum cidden öyle herşey yarım eksik kalıyor hayatım da ve çevremde bir çok arkadaşım var kova onlarda aynı şeyi söylüyor bence oğlak olsun ben sürekli deli deli düşünmekten yoruldum vallahi evet akıllıyız ama fazla akıl da iyi bir şey değil insanların gözüne baktığında onların beyninden geçenleri anlamaya çalışarak yorulmak falan zordur kova burcu olmak bide odundur duygusuzdur derler aslında acının en büyüğünü çekerizde kimse anlamaz belli etmeyiz
Yorumunuz icin tesekkur ederim..dikkata alcam yazdiklarinizi

Yorumunuz icin tesekkur ederim..dikkata alcam yazdiklarinizi
Rica ederim ne demek kova burcu ve oğlak burçları iyi anlaşır zaten yine çok akıllı ve başarılı olacaktır çocuğunuz eminim oğlak deli gibi inatçıdır ama bu iş kariyerinde ona hep zafer getirir benim akıl hocam ablam dediğim kişi oğlak burcudur onun dediklarini yaptığımda her zaman başarılı olmuşumdur :) kovalar da iyidir ama şans yok bizde bahtsız bedevilerin çoğunluğu kova burcudur eminim :)))

saatini de ayarlayabiliyoz mu?
çünkü tek başına burç bir hiç. bir de yükseleni var bunun

sınırda olacağı için bebeğinizin burcu 21inden önce de olsa sonra da olsa tam bir kova ya da oğlak olmama ihtimali yüksek.
o yüzden yükselenlere bakın. aman deyim ikizler olmasın:))

Back
X