- 30 Kasım 2007
- 400
- 10
- 98
- Konu Sahibi kahvefincanxix
-
canım kartuş sir ağda bacak ve koltuk altı için kullnılıyor konserve ağda ise bikini bölgesi ve yüz için ben ilk kartui aldım kartuşla bikini bölgemide alayım dedim çok zor oluyor sonra birde depilisisma cezve set aldım şuan çok memnunum çok praktik en iyi markaya gelince elbette depilissima marketlerde vivet sesu gibi ürünleri görürsün sakın bulaşma beş para etmez nerden bulacağına gelince bakimli ol mak . co mdiye bir site var ordan bulabilirsin fiyatlarıda oldukça uygun.
...................tşk ederim cevabın içina.s. peki neden cezveyi tercih ettin? bir de ne kadar sürede ısınıyor? sevgilerkaydirigubbakcemile5.....
kızlar ben de burdaki yorumlara bakarak gittigidiyor.com dan vivol ağda ısıtıcısı aldım.http://...............................gda-kartus-isitici-makine-gostergeli-81823717 denedim ve çok memnum kaldım. ağdayı yapmadan yarım saat önce fişe takıyorsunuz. sonra tam kıvamında oluyor. ve kullanımı çok rahat oluyor. çok tereddüt etmiştim ama artık tavsiye edebilirim :) ağdayı kısa sürede halletmek gibisi yoktur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?