Hiç kimse tek bir burcun insanı sayılmaz, yükselen burç faktörü var, ay'ın konumu, yıldız haritasındaki evler v.s., bu yüzden genelleme yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama yine de genel olarak fikirlerimi yazayım.
En sevmediğim burç terazi diyebilirim. Hani biriyle tanışırsınız, sebepsiz yere iter ya sizi, anlamlandıramazsınız, işte böyle durumlarda benim karşımdaki hep terazi burcu insanı çıkıyor. :)
İkizleri de sevmiyorum, çok dengesiz ve sığ oluyorlar, duygusal görünürler ama aslında rol yaparlar, duygusal filan değildirler. Ama ilginç bir şekilde ikizleri çekiyorum, ikizler beni pek çekmese de. :) Yani genellikle ikizler burcu erkeklerinin ilgisi üzerimde oluyor sanırım burçların çekimi ile ilgili bir şey bu. Eski eşim de ikizlerdi onu da belirteyim. :) İyi dost ama kötü eş diyebilirim ikizler için. Bu arada, yükselen ikizler olunca daha farklı oluyor bunu da birkaç defa gözlemledim, burçları ikizler olan insanlar gibi olmuyorlar. (Bir de kendimden biliyorum tabii ki. :)) )
Boğa kadını ile pek anlaşamam. Erkekleri kadınlarına göre daha iyi. Ama boğa burcunun hem erkeği hem de kadını genellikle derinliği olmayan insanlar oluyor. Onlarla ye, iç, eğlen, başka bir şey paylaşamazsın. (Bu tanıma uymayan tek bir boğa insanı tanıdım bugüne dek...) Yalnız çok güvenilir ve sağlam insanlardır onu da belirteyim.
Koç kadınları ile iyi anlaşıyorum, erkekleri çok fazla iktidar hırsında olduklarından ve bencil olduklarından anlaşamıyorum. :)
Başak kadınlarına da erkeklerine de bayılırım, en iyi anlaştığım burçtur.
Akrep bana çok baskıcı ve boğucu geliyor, kadınıyla da erkeğiyle de anlaşmama rağmen çok yakın olmamayı tercih ederim.
Yengeç kadınları harikadır, en iyi dostum ve kızım yengeç ama erkekleri felakettir. :) Erkeklerde yükselen yengeç olursa daha iyi oluyor sanırım...
Balık kadınları da tatlıdır ama erkekleri çok yalancı ve kaypak oluyor ya da ben öylelerini tanıdım diyeyim.
Kova kadınları da erkekleri de çok eğlenceli ve akıllı insanlar, genel olarak severim ama çok güvenilir bulmam.
Yay insanlarını da çok güvenilir bulmam, onlar da çok değişken mizaçta oluyorlar...
Oğlakları biraz sıkıcı bulurum.
Aslan kadınlarını severim erkeklerini sevmem, iktidar hırsı ve ego konusunda koç erkeğini aratmazlar ve bu çok itici tabii ki. :)
Başka burç kalmadı galiba. :))