- Konu Sahibi yapayalniz
merhaba kızlar nasıl anlatacam bilmiyorum ama sizinde görüşleriniz olursa almak istediğim için bir iki gundur kafamı kurcalayan konuyu size acmak istedim.benim çok samimi oldugum bir arkadasım var ben onun o benim herseyimi bilir benim için de çok özeldir hemde çok kendisine herseyimi anlatırım oda ben cok kızsam da bazen, kendisine göre yanlıs seyleri yüzüme söyler ve iki yıl öncede sevgili olmayı deneyelim diye karar almıstık ama sevgili olamamıstık cunku bize yanlıs gelmişti ve bu konuyu kapamıstık ama gecen gun konusurken birden aklımla beynim farklı seyler soyluyor kalbim seni istiyor ama beynim buna hayır diyor ve beynim hayır diyor ve beynim galip geliyor dedi ve gercekten de bunca yıldır bana karsı bir istegi olmadı sadece bir kez konusulup kapatılmıstı konu ama şimdi duyguları oldugunu soyledi ve iki gundur konusmuyoruz beni aramıyor bende aramıyorum onu cok seviyorum oda beni cok sever ki kanıtlamıstır sevgisini ama sevgili olursak bu dostluk ya biterse diye ikimizde korkuyoruz ne yapsam bilemiyorum beynimizi mi dinlemeli yoksa kalbimi?