En iyi arkada, sevgili olur mu?

işte biz ilk bu konuyu konusup kapadıgımızda ikimizde bu dostlugu kaybetmeyi göze alamadık riske girmedik.. elimizde çok güzel bir dostluk var bunu kaybetmeye degermi diye konusmustuk yani aslında hep olumsuz düşündük hep olmayacakmıs gibi düşündük belki ondandır...

ne bu yaakannehir

saçmalık bana göre tam olarak:delphin:

arkadaşsınız,sonra sevgili olmayı deniyorsunuz,yok olamaz siz birbirinizin arkadaşısınız,
sonra yeniden sevgililik... bu durumun bi sonu yokşakkıdı

bence siz ne yaptıgınızı bilmeyen iki insansınız:içelim:

yollarınızı ayırmanız en iyisi:delphin:

canım sizde nasıl olur bilmiyorum ama ben aynı şeyi yaşadım ve tabiki bir daha arkadaş kalmak mümkün olmadı arkadaşımdanda oldum.onun için iyi düşünmek gerekir.

dosttan sevgili,sevgiliden de arkadaş olmaz... ama arkadaştan sevgili olur. siz dost olmuşsunuz,her derdini paylaşıp,gizlisi saklısı olmayan , dost gözüyle baktığı bi insana ,şahsım adına söylüyorum,ben sevgili konumuna asla koyamam

ben bu yüsden dıorm erkekten kıza kanka,kıza erkekten kanka olmaz ateşke barutun gücü birgün birleşir ya çok gsl şeyler ya çok fena şeyler olur.arkadaş olarak gördysen onu nasıl sevgili gözyle bakıosn şimdi demekki arkadş gibi görmemişsn onu erkek olarak görmüşsn.

bence kesinlikle deneme aynı durumu yaşamış biri olarak sonucu beni çok üzdü..Yeni ayrıldım cok güzel bi arkadaşlığım vardı hep kaçtım ama sonunda dayanamadım bende yelkenleri suya indirdim..7 ay cok güzel giden ilişkim oldu tabi bunun içerisinde birbirimizide yargıladık arkadaşken şöyleydi bu böyleydi vs. gibi ama sonunda ayrıldık cok sevdiğim arkadaşımıda kaybettim inan dost kalmak en mantıklısı herşey gönlünce olsun..

oturup bu konuyu konustuk ve dost kalmaya karar verdik ikimizinde korkuları var ve bu konuyu kapattık dogrumu yanlıs mı bilmem ama artık dönüş yok...

Back
X