En iyi arkadasim ona hediye aldiktan sonra beni sildi.

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
En yakin arkadasim var ayrilmaz ikiliyiz. Ben bu kizi eskiden sevmiyodum cunku okuldaki cok eskiden konustugum cocugu eklemisti benle arkadas olmasina ragmen ve cocuga hos diyodu her neyse bu olay eskide kaldi ve biz kizla konusmaya basladik yakin olduk. 4 gun once dogumgunuydu ben hediye aldim ona ayrica ortak arkadaslarimiza soyledim aman hepimiz ortak aliriz pasta almaya gerek yok dediler. Herneyse kutladik hediyesinu ben ozel aldim verdim. Ertesi gun ortak arkadasimizla tartistim bi konuda bana dediki arkadasimin yaninda sen eskiden Inci hakkindada konsuyodun kiskaniyodun yalanmi hadi soylesene simdide arkadasisin dedi. Tam aciklama yapicaktim kiz kalkti gitti masadan eve geldim beni heryerden silmis. Kirildim ertesi gun mesaj attim acikladim seni seviyorum dedim okudu cevap yazmadi cok sinirliyim kimse bisey haketmiyomus

Her konunuzu okudugumda nedendir bilinmez yasinizin 13 oldugu izlenimine kapiliyorum.

Arkadasiniza gelince,sildiyse sildi. Cok da onemi yok bu kadar sinirlenmeyin bundan sonra arkadaslarinizi daha duzgun insanlardan secin
Yasim seni ilgilendirmiyor. Ayrica yasim 21 sende her konuma laf sokma eski konularimla yargilamayi kesin artik sizene benden

En yakin arkadasim var ayrilmaz ikiliyiz. Ben bu kizi eskiden sevmiyodum cunku okuldaki cok eskiden konustugum cocugu eklemisti benle arkadas olmasina ragmen ve cocuga hos diyodu her neyse bu olay eskide kaldi ve biz kizla konusmaya basladik yakin olduk. 4 gun once dogumgunuydu ben hediye aldim ona ayrica ortak arkadaslarimiza soyledim aman hepimiz ortak aliriz pasta almaya gerek yok dediler. Herneyse kutladik hediyesinu ben ozel aldim verdim. Ertesi gun ortak arkadasimizla tartistim bi konuda bana dediki arkadasimin yaninda sen eskiden Inci hakkindada konsuyodun kiskaniyodun yalanmi hadi soylesene simdide arkadasisin dedi. Tam aciklama yapicaktim kiz kalkti gitti masadan eve geldim beni heryerden silmis. Kirildim ertesi gun mesaj attim acikladim seni seviyorum dedim okudu cevap yazmadi cok sinirliyim kimse bisey haketmiyomus

Paragrafın ilk cümlesiyle son cümlesi anca bu kadar çelişirdi galiba.

Demek ki o öyle uygun görmüş, onun yaptığı size ayıp gibi geliyor da, sizin yaptığınız da ayıpmış.

Kaldı ki ortak arkadaşınız yalan falan söylememiş anladığım kadarıyla. Eskiden giydirmişsiniz arkasından, yüzünüze vurulduğunda o sizi silmiş, normal.

Eminim şimdi de o sizin arkanızdan giydiriyordur.

Çocuğun biri kız arkadaşına ruj ve kolye almış. Kız da ayrılmak isteyince ver o zaman rujumla kolyemi demiş :D
O geldi aklıma niyeyse.
Konu başlığına bakınca, ben hediye aldım bana bunu yapamaz algısı oluşuyor haliyle.
Belkide senin arkandan çöpe atmıştır hediyeyi..
Senin de bu durumda yapacağın şey silip atmak..

Çok NORMAL değil mi arkadaşınızın yaptığı
Dedikodusunu ettiğini öğrendiği biriyle arkadaşlığıni bitirmiş
Gururlu kızmış

Hediyeyi geri vermesi yahut hediye! Hatrina o gün degil de bi sonraki gün bunu yapabilordi !!
Hmm..

Back
X