En iyi arkadasim ona hediye aldiktan sonra beni sildi.

En yakin arkadasim var ayrilmaz ikiliyiz. Ben bu kizi eskiden sevmiyodum cunku okuldaki cok eskiden konustugum cocugu eklemisti benle arkadas olmasina ragmen ve cocuga hos diyodu her neyse bu olay eskide kaldi ve biz kizla konusmaya basladik yakin olduk. 4 gun once dogumgunuydu ben hediye aldim ona ayrica ortak arkadaslarimiza soyledim aman hepimiz ortak aliriz pasta almaya gerek yok dediler. Herneyse kutladik hediyesinu ben ozel aldim verdim. Ertesi gun ortak arkadasimizla tartistim bi konuda bana dediki arkadasimin yaninda sen eskiden Inci hakkindada konsuyodun kiskaniyodun yalanmi hadi soylesene simdide arkadasisin dedi. Tam aciklama yapicaktim kiz kalkti gitti masadan eve geldim beni heryerden silmis. Kirildim ertesi gun mesaj attim acikladim seni seviyorum dedim okudu cevap yazmadi cok sinirliyim kimse bisey haketmiyomus
Arkadaşlarını iyi seç. Yalnız kalmamak için arkadaşlık etme. Çevren ergence geldi bana da.
Anlat arkadaşına tanımadan önceydi diye. Dinlemezse de çok üsteleme.

21 yaşında ki insandan ne gibi bir dert bekliyordunuz hanımlar?
Kayınvalide?
Görümce?

Her neyse...
Konu sahibi,üzülme..
Birkaç gün sonra barısırsınız:)
Okullar acıldıgında goreceksin arkadasını zaten takılma engelliyor olmasına :)
Ve hediye gibi seyleri arkadaslık iliskilerindebmn bagimsiz degerlendir lutfen.
Icinden gelmis almışsın
:KK66:

Kızım sizin ağzınız diliniz yok mu yahu diyemedinmi evet sevmiyordum eskiden, arkasındanda konuştum neden sevmediğimi de o biliyordu ama bu bizim aramızdaki konu seni ilgilendirmez biz çoktan hallettik o konuları.
Sezarın hakkı sezara şimdi...
Buna rağmen arkadaşın alınganlık ederse açık açık dersin böyle yapmıştın bende onun için böyle yaptım. aramızdaki sorunları çoktan hallettiğimizi düşünüyorum başkasının ne dediğine takılmayalım kıskananı var, boş konuşanı var değer mi de.
İyi niyeti yüzünden bu durumları yaşayanlara üzülüyorum. Kötü olun biraz kötü. Şaka bir yana tabiiki iyiliğinizden vazgeçmeyin fakat gözünüzü fal taşı gibi açın lütfen kendinizdende asla taviz vermeyin.
Ha gözü açıklarda uğramıyor mu böyle şeylere uğrarlar belki ya bir ya iki. Umarım seninde sonuncu olur bu yaşadığın ders alırsın.

Kızım sizin ağzınız diliniz yok mu yahu diyemedinmi evet sevmiyordum eskiden, arkasındanda konuştum neden sevmediğimi de o biliyordu ama bu bizim aramızdaki konu seni ilgilendirmez biz çoktan hallettik o konuları.
Sezarın hakkı sezara şimdi...
Buna rağmen arkadaşın alınganlık ederse açık açık dersin böyle yapmıştın bende onun için böyle yaptım. aramızdaki sorunları çoktan hallettiğimizi düşünüyorum başkasının ne dediğine takılmayalım kıskananı var, boş konuşanı var değer mi de.
İyi niyeti yüzünden bu durumları yaşayanlara üzülüyorum. Kötü olun biraz kötü. Şaka bir yana tabiiki iyiliğinizden vazgeçmeyin fakat gözünüzü fal taşı gibi açın lütfen kendinizdende asla taviz vermeyin.
Ha gözü açıklarda uğramıyor mu böyle şeylere uğrarlar belki ya bir ya iki. Umarım seninde sonuncu olur bu yaşadığın ders alırsın.

Şunuda ekleyeyim o arkadaşından sana hayır gelmez. Neler yaşadığınızı o biliyor sonuçta eğer seni gerçek arkadaşı görmüş tanımış olsaydı böyle bir hareket yapmazdı. Bencil bir insan değmez mesaj atmalara seviyorum deyip hediye almalara boşver gitsin

Back
X