en iyi arkadaşım ve sevgilim

zeyno83ist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
13
0
36
İstanbul
bu mesajın artık bir anlamı kalmadığı ve kişisel olduğu için siliyorum. yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu şekilde size hata yapmasına rağmen affetmişsiniz ama söylediği o sözle silmişsiniz;
bu sözün ehemmiyeti miydi esas olan yoksa birikim miydi ?

Birikimse zaten birgün bitecek bir arkadaşlıkmış bu yaşanılanlardan sonra.

Zor gününüzde yanınızda olmuş, güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz ama çokta önemli değildir bana göre bu.

Yalan söylemek, güvensizliğe neden olmak arkadaşlık arasında asla affedilmemesi gerekilen bir durum.

...

Erkek arkadaşınızda en az onun kadar suçlu..
İkiside halinden mennun devam etmişler sizi kandırmaya.

Evet anlattıklarınız üzerine aralarında bencede birşey geçmediği net ama sonuçta sizin rahatsız olacağınızı biliyorlardı; yani yanlış yaptıklarını kendileride biliyordu !

Birikim tabi ki, onu affetsem de içten içe sinirliydim. Sevgilime bağrıp çağırabildim bu konuyla ilgili ama ona olan sinirimi çıkaramadım. Arkadaş gibi görünsek de ona sinir olduğumu farkettim içten içe bana yalan söylediği için. Eski samimiyetimiz kalmamıştı. Belki önceden olsa o sözünü anlar, umursamaz güler geçerdim ama bunların üstüne yutamadım. Zaten bilinçli bir karar olmadı görüşmeyi kesmek, içimden gelmedi aramak sormak...

Bu şekilde size hata yapmasına rağmen affetmişsiniz ama söylediği o sözle silmişsiniz;
bu sözün ehemmiyeti miydi esas olan yoksa birikim miydi ?

Birikimse zaten birgün bitecek bir arkadaşlıkmış bu yaşanılanlardan sonra.

Zor gününüzde yanınızda olmuş, güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz ama çokta önemli değildir bana göre bu.

Yalan söylemek, güvensizliğe neden olmak arkadaşlık arasında asla affedilmemesi gerekilen bir durum.

...

Erkek arkadaşınızda en az onun kadar suçlu..
İkiside halinden mennun devam etmişler sizi kandırmaya.

Evet anlattıklarınız üzerine aralarında bencede birşey geçmediği net ama sonuçta sizin rahatsız olacağınızı biliyorlardı; yani yanlış yaptıklarını kendileride biliyordu !

Aralarında bir şey geçmediğine emin misin canım? ne demek ben senin yatağında uyurum..bir de senden gizledikleri çok şey varmış ..aralarında bir şey geçmediğini düşünüyorsan safsın canım..o çocuğa da güvenmeni doğru bulmuyorum..ikisi de tencere kapakmış aslında bıraksaymışsın onlar devam etselermiş..

Evet o söze ben de çok takıldım. Hatta o sabah benimki demiş ki ona skype ta sen az uyudun normal uykulu olman. Ben arkadaş gibi aynı evde uyuduklarını düşünüyorum. birbirlerinden hoşlandılar mı bilmiyorum ama birşey yapmadıklarını düşünüyorum. Arkadaşımı bıraktım çünkü o genelde erkeklerin ilgisinden hoşlanır ve bu şekilde başkalarıyla yakınlaşırken sorun yok. ama benim erkek arkadaşımla egosunu tatmin etmesine gerek yoktu. İstanbulda arkadaş bitti de, o ikisi mi kaldı benden gizli görüşüyorlar... Çok da masum olmadıklarının farkındayım ama yine de özlüyorum, güzel vakit geçirirdik...

Aralarında bir şey geçmediğine emin misin canım? ne demek ben senin yatağında uyurum..bir de senden gizledikleri çok şey varmış ..aralarında bir şey geçmediğini düşünüyorsan safsın canım..o çocuğa da güvenmeni doğru bulmuyorum..ikisi de tencere kapakmış aslında bıraksaymışsın onlar devam etselermiş..

Back
X