en iyi arkadaşlar..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
şok oldum resmen öyle kibirle öyle kötü niyetle yapılıyo ki bazı seyler...

bugun arkadasın elinde bişey vardı digerine yapsana sunu dedi bende ötede oturuyodum ona mı yaptırıyosun dedim gülerek

şimdi biz cok yakın arkadaslkarız ve muhabbetimz bu yondedir yani normalde kusecek bişey degil aksıne o da ordan laf atardı kes be şu bu diye

gözünün ucuyla bana baktı kagıdı carptı sıraya yapmıyorum dedi.. neye ugradıgımı sasırdım

basit gibi görünebilir ama cok agır ve kırıcı bi hareketti..

suratını gömdü sıraya kitabına gömüldü. bende girmedim derse o sinirle evime geldim.

yanlıs anlamayın lütfen ama işin içinde çekememezlik var farkındayım.. oysa ne sacma onların denemesi iyi olunca seviniyorum yapamadkları bsey varsa zevkle yardm ediyorum ki iyi yerlere gelsinler.. tek ben mi iyi niyetliyim saflık mı salaklık mı ney bu.
insanın niyeti ne olursa karssısna da öyle niyetli kişşiler ve işler geliyo işte içinin fesat olmaması gerek..

bilmiyorum kardeşim diyebileceğim bi arkadasım olsun isterdim ama hepsi fasa fiso.

ne kadar ayıp ya. resmen bozuluyo biliyomusunuz denemelerim iyi olunca..

ben özellikle söylemem yaptıgımı ettiğimi sanki böbürlenmek oluyo derler diye.

ha normalde umursamam ama ağrıma gitti bugunki tavrı gecenki denemede armzda baya fark vardı ondan hep.

hırs insanları nasıl kibre boğuyor.. nasıl çirkinleştiriyor..

Allah'ım sen bizi kibirden, kötü niyetten arındır :26:

Son düzenleme:
Sırf bu yazdığın nedenlerden ötürü hayatıma kimseyi almıyorum, gecmişte aldıklarımı da cıkardım.

Benim en iyi arkadaşımı annem doğurmuş bana sağolsun. 4 yaş kücük bir kız kardeşim var, kavga da ederiz kankanlık da yaparız. Kardeş kardeşi bıcaklar döner tekrar kucaklar hesabı.

Son düzenleme:
Sırf bu yazdığın nedenlerden ötürü hayatıma kimseyi almıyorum, gecmişte aldıklarımı da cıkardım.

Benim en iyi arkadaşımı annem doğurmuş bana sağolsun. 4 yaş kücük bir kız kardeşim var, kavga da ederiz kankanlık da yaparız. Kardeş kardeşi bıcaklar döner tekrar kucaklar hesabı.

Benim en iyi dostum, ortanca ablam.

aynen. insana ne varsa ailesinden var..

Elmayra ya katılıyorum ve aynısını yapıyorum.
Tek dostum ve arkadaşım annemdir.
Başka arkadaşa gerek yok.
Böyle durumlarla karşılaşmamak için temiz çözüm.

en yakın dediğim, neredeyse ilkokuldan beri arkadaşım olan biri geçen hafta bana öyle bir şey söyledi ki.. hani 20 katlı bina yıkılıp altında kalsam ancak böyle hissederdim.. o yüzden arkadaşlık falan yok, yalan.. her ilişkiye geçici gözüyle bakarsan yıkımın da o kadar hasarsız olur sevgili konu sahibi..

Benim tek bir dostum var liseden tanıştığım 3 yıllık arkadaşız şu anlık ama Allah hiç ayırmasın inşallah. Onun dışında okulda yanlızım, herkes kafasına göre birini buldu ama ben hiçbir gruba dahil olamıyorum ama sanırım böylesi daha iyi. Herkes birbirine fesatlık yapar olmuş.

Benim de önceden en yakın arkadaşım dediğim kişi üniversiteyi kazandığımı duyunca kıskandı resmen. İlginç insanlar var ya, takma diyeceğim ama demekle olmuyor tabi. Bence muhabbetini azalt :29:

ınsana en ıyı arkadas ablası yada sevgılısıdır.3 ablam var.. yetıolar ınan bı dedıgım ıkı edılmıo ben onların onlar benm nazımı cekıo.destek ustune destek. kıskanclık ddenen bısı yok duygular samimi.. ha cok yakın arkadaslarımda var kıskanclıklarını asla gormedım bugune dek 7 8 yıl oldu nerdeyse. ama ablalarımdan gordugumu onlardan asla goremem ıyılık samımıyet dostttanda öte dostluk manasında...
cnm ablam benm 2 dk da ozledm ısten gelsede öpsem ohh :54::54::54::54:

arkadaşlıklarda kıskançlık fesatlık çekmemezlik dizboyu
ne kadar iyiniyetli olursa olsun mutlaka bi yerde patlak veriyo bi şekilde
o yüzden ben de artık mesafe koymayı öğrendim
kimseyle gereksiz yere çok samimi olmayacaksın yoksa üzülüyosun maalesef

ınsana en ıyı arkadas ablası yada sevgılısıdır.3 ablam var.. yetıolar ınan bı dedıgım ıkı edılmıo ben onların onlar benm nazımı cekıo.destek ustune destek. kıskanclık ddenen bısı yok duygular samimi.. ha cok yakın arkadaslarımda var kıskanclıklarını asla gormedım bugune dek 7 8 yıl oldu nerdeyse. ama ablalarımdan gordugumu onlardan asla goremem ıyılık samımıyet dostttanda öte dostluk manasında...
cnm ablam benm 2 dk da ozledm ısten gelsede öpsem ohh :54::54::54::54:

Ne güzel ya maşallah:nazar:
Benim ablam yok, keşke olsaydı :55:

Lisedeyken her ne kadar çok iyi arkadaşlıklarım olsa da ben böyle can ciğer bir dostum olmasını isterdim hep
Nitekim üniversitede oldu da. Ama hayatımda yediğim en büyük kazığıda 5 yıldan sonra o yaptı bana
Şimdi diyorum ki keşke hiç tanımamış olsaydım
Benim için dostluk gerektiğinde bir şeyler feragat de edebilmek ama aynı zamanda kendi kişiliğinden ödün vermemekte demek
Ben hep veren taraf oldum. Çünkü haddinden fazla değer veriyorum insanlara
Şimdi en başta yapmam gerekeni yapıyorum. UMURSAMIYORUM
Dene, hiç pişman olmayacaksın
10 yıllık 20 yıllık arkadaşların bile aralarında fesatlık var
Açıkcası ben benimle olmak isteyenleyim artık...
Sende kendine bak. Onlar öyle yaptı diye derse girmemen onların değil senin kaybın
Kendilerini değerli zannederler
Ama değerli olan sadece sensin..

en yakın dediğim, neredeyse ilkokuldan beri arkadaşım olan biri geçen hafta bana öyle bir şey söyledi ki.. hani 20 katlı bina yıkılıp altında kalsam ancak böyle hissederdim.. o yüzden arkadaşlık falan yok, yalan.. her ilişkiye geçici gözüyle bakarsan yıkımın da o kadar hasarsız olur sevgili konu sahibi..

cok haklısın sevgili konuma yorum yapan arkadasım:9:

benim 10 senelik arkadasım bile sevgilisi istedi diye ilişkisini kesmişti benimle. sonra çoook barışmak istedide o yana durmadım. :19:
velhasılı kelam, kimseden dost olmaz bu devirde :46:

aynıyız :53:
benimde can ciğerim arkadaş grubum var ama resmen biri yarış içinde benle,benim yaptıgım nete gelmek için canını cıkarır,ama benim netlerime kötü der.
bir denemede hastaydım 40 50 soru boş bıraktım,ama yine geçmiştim onu.
bana ayy yalnızca 2 sıra üstümdesin dedi:53:benim tüm derslerim konularım iyidir,dershanenin derece sınıfındayım.(övmüyorum..)
gelip ayy coğ anlamıyosan anlatim mat bilmiyosan anlatim der ki ondan fazla yaptıgım halde hep yarış içinde ve bana oturuyo:43:bazen gelip ağlıyorum:43:
ve benim kız kardeşim yok abla abi falan hiç yok:43:tek arkadaşım annem:43:öfffffffffff:43:

aynıyız :53:
benimde can ciğerim arkadaş grubum var ama resmen biri yarış içinde benle,benim yaptıgım nete gelmek için canını cıkarır,ama benim netlerime kötü der.
bir denemede hastaydım 40 50 soru boş bıraktım,ama yine geçmiştim onu.
bana ayy yalnızca 2 sıra üstümdesin dedi:53:benim tüm derslerim konularım iyidir,dershanenin derece sınıfındayım.(övmüyorum..)
gelip ayy coğ anlamıyosan anlatim mat bilmiyosan anlatim der ki ondan fazla yaptıgım halde hep yarış içinde ve bana oturuyo:43:bazen gelip ağlıyorum:43:
ve benim kız kardeşim yok abla abi falan hiç yok:43:tek arkadaşım annem:43:öfffffffffff:43:
benimde iki ablam bi abişim var can onlarrrr:16:

azının üstüne furcan bi dene öyle derken :23:

nerde çokluk orda b..kluk diye bir söz vardır ve kesinlikle de doğrudur. benim üniversite dönemimde öyle kalabalık bir arkadaş gurubum vardı ki çok şanslıyım diyordum. 3 yıl oldu okul biteli ve bir tanesi bile yok şimdi. şuan yalnız mıyım hayır eskiden iyi dostluklarım var. ne varsa eski dostluklarda var az olsun öz olsun.

nerde çokluk orda b..kluk diye bir söz vardır ve kesinlikle de doğrudur. Benim üniversite dönemimde öyle kalabalık bir arkadaş gurubum vardı ki çok şanslıyım diyordum. 3 yıl oldu okul biteli ve bir tanesi bile yok şimdi. şuan yalnız mıyım hayır eskiden iyi dostluklarım var. Ne varsa eski dostluklarda var az olsun öz olsun.

aynen canım hele hele üni.arkadaşlıkları tamamen fasafiso canını bile veren arkadaşlar yalan oluyo hele bide farklı şehirlerdeysen ooomesela ben okuldan sonra hemen evlendim ev arkadaşlarım daha bekar kariyer yapma derdindeler ben o arada evlendim çocuk yaptım şimdide kariyer yapıyorum bana gülüp salaksın diyenler imrenerek bakıyo:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X