En iyi aylık aile dergisi hangisi?

wienehir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
5
0
36
Avusturya
Merhabalar!!
Buaralar kiz kardesim ilk bebegini doğuracagi icin bir heyecan var ailemizde!:nazar:
Bende ona dogumdan sonra hosuna gidecek birşey almak istiyorum! Okumayı sevdigi icinde
Aylik aile / bebek dergisi aboneligi yaptirmak istedim ama Yurtdisinda oldugumdan dolayi Turkiye'de hangisinin iyi oldugu konusunda da bir fikrim yok:(
Ben dogum yaptigimda esimin kardesi bizim icin boyle birsey yapti ve cok mutlu olduk:) heray eve dergi geliyor!:10:
Umarim bana yardimci olabilirsiniz???
:43:

Merhabalar!!
Buaralar kiz kardesim ilk bebegini doğuracagi icin bir heyecan var ailemizde!:nazar:
Bende ona dogumdan sonra hosuna gidecek birşey almak istiyorum! Okumayı sevdigi icinde
Aylik aile / bebek dergisi aboneligi yaptirmak istedim ama Yurtdisinda oldugumdan dolayi Turkiye'de hangisinin iyi oldugu konusunda da bir fikrim yok:(
Ben dogum yaptigimda esimin kardesi bizim icin boyle birsey yapti ve cok mutlu olduk:) heray eve dergi geliyor!:10:
Umarim bana yardimci olabilirsiniz???
:43:

Semerkand aile , tavsiye ederim çok kaliteli bir dergi..

Ben de Şebnem dergisini öneriyorum.Web sitesi de mevcut.Aylık kadın ve aile dergisi.
Bunun dışında (Bunlar aile kadın dergisi değil herkes için )
Genç
Gençbeyin
Altınoluk dergileri var.
Bunlar benim okuduklarım.
Hatta okuyarak büyüdüklerim diyebilirim.

Dergi seçerken kardeşinizin zevklerini de göz önünde bulundurun.Boşuna para ödemiş olmayın.

Tesekkur ederim 'pearl'!soyledigin dergilerden 1-2 tanesini daha once okudum! Gercekten kaliteli dergiler!
Ama benim aradigim daha cok dogumdan sonra ona yardimci olacak hem bebek bakimi ve gelisimi hakkinda hemde kendisi icin neler yapabilir ögrenebilecegi bir dergi!!
(Biraz karisik oldu gibi:26:) yani bir japon istiyorum ama gozleri cekik olmasin istiyorum:):17:

"anne bebek"var bide bende hamileyim bana da ablam almış,ilk kez okudum bu dergiyi,ben çok beğendim..eylül ayını okudum ekim sayısı çıktı mı bilmiyorum,bu aykinde senin aradıkların vardı,hem bebek bakımı,hem hamilelik,hem doğum sonrası,bi bak istersen:26:

"anne bebek"var bide bende hamileyim bana da ablam almış,ilk kez okudum bu dergiyi,ben çok beğendim..eylül ayını okudum ekim sayısı çıktı mı bilmiyorum,bu aykinde senin aradıkların vardı,hem bebek bakımı,hem hamilelik,hem doğum sonrası,bi bak istersen:26:

Tesekkur ederim canim . Soyledigin dergiye baktim. Evet tam aradigim konular var. Galiba bu dergi olacak!:16:

Back
X