En iyi bebek bezi markası ?

Bence net olarak Prima Premium. Ne sızdırma, ne pişik hiçbir problem yaşamadık verilen paraya değiyor kesinlikle

prima en iyisi. biz doğduğundan beri prima premium kullandık. son bir aydır molfix kullanıyorum ve her gün sızdırma yasıyoruz. geceleri prima harmonies kullanıyoruz o da çok iyi. asla ıslaklık olmuyor bebeğin poposunda ve gece boyu hiç değiştirmiyorum bezini. elimdeki molfixler bitince tekrar prima premium care’e gecicez. evet pahalı ama her an “aa kaka mı ooo?!!” şokunu yasamıyorsun

Ben molfix premıum kullandım (yenı cıktı bu bez)dogdugu gunden berı.asla pısık olmadıcok memnunum. Lady Guinevere sızdırma demıssınız bı deneyın premıumu bırde bezı bır numara buyuk alın.mesela ben 3 numara kullanıyorum uzerınde 9kg ye kadar dıyor ama ben 7 kg den sonra 4 numaraya gecıyırum yoksa sıkıyor cocugu ve cok dolarsa sızdırma yapabılıyor

askim benimki dolmuyor bebek kakasını yaptığı gibi ya bacak arasından ya da sırtından sızıyor

askim benimki dolmuyor bebek kakasını yaptığı gibi ya bacak arasından ya da sırtından sızıyor
Cok ılgıncben duz molfıx hıc kullanmadım.premıumu kullandım sadece ondada tasırma ayda yılda bır oluyor aşırı kaka yaparsa onun dısında hıc sızmadı ki bızımkıde 3-4 gunde bı kaka yaptıgı ıcın hatrı sayılır şekilde yapıyor

bizimki günde 2 yapıyor kaka ve aşırı sıvı kakası. bence bez ememiyor kalayı. primada sıvı tamamen emiliyor, katı olan kısım bezin üzerinde kalıyordu. ama pişik vs yapmafı molfix, o konuda memnunum. ama valla kaç kıyafetini çöpe attım çocuğun. daha dün sabah benim yatağıma kadar sızdı

Ben sleepy kullanıyorum memnunum. 7 aylik bebegim. Gece boyu bende hiç değişmedim. Ben bu saatten sonra ........ urunlerine karşı boykot yapıyorum.

2 evladımda da babyturco kullanıyorum. İshal olmadıkları sürece taşma olmuyor. Gece 12 saat veya daha fazla bezlerini almıyorum, sorun olmuyor. Bezin pamuğu çukurova'dan, zeytinyağı da ege'denmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…