En iyi doktor ite bu...

izlem_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
11
0
86
İstanbul
JİN.Op.Dr.Burcu KARDAŞ ARSLAN bakırköyde yeri herkeze tawsiye ederim XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
burda doktorun reklamını yapmıssınız sanırım hem bekarmıssınızda nasıl önerebiliyorsunuz anlamadım hiçbir acıklama yapmamıssınız

bence en ii doktor bu diye bişey yoktur...Adamın 50 ameliyatı süper geçer ama 1 ameliyatında sorun olur bir anda dünyanın en beceriksiz doktoru olabilir, aynı şekilde hiçbir yönüyle beğenilmeyen bir doktorun yaptığı olumlu bir tedaviyle bir anda yıldızı parlayabilir...
En önemlisi doktora güvenebilmek kendini onun ellerine bırakabileceğini hissetmektir...
Dişlerim için çok ii denen bir doktora gittim adamın dişlerimi yapması için beni bi dövmediği kaldı böyle doktor olmaz olsun onu şuan ii demelerine rağmen ben asla önermiyorum...

ben bu dra gıttım memnun kalmadım cok paragöz geldı bana ayrıca muayenesıde cok pahalı

evet muayene ücreti ve estetik amaçlı yapılan müdahaleleri fazla ama muayenesine gittiğiniz zaman en açıklayıcı ve neyin nasıl olduğunu size anlatabiliyor.en önemlisi güler yüzlü bi doktor ne kadar soru sorarsanız sorun hiç sıkılmadan aynı şeleri bile size tekrar tekrar anlatıyor.

ben gittiğim ve gördüğüm kadarıyla yorum yapabiliyorum.. ben memnun kaldım sizlerede yardımcı olmaya çalışıyorum isteyen gider istemeyen gitmez:)

evet memnun kaldığım bir doktorun reklamını yaptım .. ayrıca zaten reklama bana göre ihtiyacı yok (kadın hastalıkları ve doğum uzmanı alanında 1 numara .

burda doktorun reklamını yapmıssınız sanırım hem bekarmıssınızda nasıl önerebiliyorsunuz anlamadım hiçbir acıklama yapmamıssınız

yani, neden mi reklam kokuyor???
bir insan siteye üye olur olmaz bir doktorun mükemmelliğinden bahsediyor da ondan.
saydığınız özellikler pek çok kadın doğumcuda mevcut.parayı verdikten sonra hepsi saatlerce anlatıyor,güleryüz gösteriyor falan.sen güvenden haber ver! yok öyle alanında bir numara falan...

bencede para her kapıyı acıyor bu bahsettiginiz doktor gectiğimiz sene esenyurtta avrupa hastanesindey di hamile olduğumu öğrendiğimde ilk gittigim doktor o oldu keseyi göremiyorum gi tsonra gel yok yine göremedim sonra gel ne kan testi ne bi acıklama muayenede yanıma kimseyi almadı telefonla aradım aklıma takılan bişeyi sormak için aradım beni muayenehanesine çağırdı sıfr para için bi tecrübesini araştırın inretnetten mezuniyet yaş falan daha dunkü doktor

Ben bu doktorda hymenoplasti yaptirdim ama kanamam olmadi ki ben oncesindede ilişki yasayamamistim kendimi kasiyordum vajinismusdan bana esneme yapar iki yırtık var vs dedi dikti ama kanama yine olmadı .dediğiniz gibi bir doktor değil telefonda arayinca falan oflayip korkuyor ilk muayenede güleryuzlu sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…