Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben bursada yaşıyorum ikinci çocuğu düşünüyoruz bayadır olmuyor doktora gidicez acaba bursada en iyi doktorlar kimler cocuk icin yardımcı olabilir misiniz
Kari koca üniversite hastanesine bir profesör egidin önce. Hormonlara, sperm degerlerine, rahmin yumurtalıkların durumuna bakılsın. Umarim tek sorununuz strestir.
Kari koca üniversite hastanesine bir profesör egidin önce. Hormonlara, sperm degerlerine, rahmin yumurtalıkların durumuna bakılsın. Umarim tek sorununuz strestir.
Ben bursada yaşamıyorum. Buradan tek kisinin tecrübesiyle gitmek dogru olmayabilir. Bursadaki profesörlerin adlarini google'a yazarak haklarinda yapilmis yorumlara gore karar vermek en iyisi olacaktir.