En iyi hamburgerci?

Belki link vermek yasaktır diye vermemiştim canım. Çekindim o yüzden. :17: Profilimde nasıl linkimi yazacağımı göremedim. Nasıl yapılıyor biliyor musun ?

Blogumun adresi Dilekita canım. Nickimin com'lu hali :)

Teksastakilerle yarışır diyorsan, Komşu Burger'i de kesinlikle listeye ekliyorum! Çok teşekkürler önerin için. :34:

Sayfanın üst sağ köşesinde kullanıcı kontrol paneli var ya, ona gir. Soldaki kutuda "profili düzenle" var. Ona tıkla, sonra web site url bölümüne blog adresini gir.
Şahane bir blogun var. Ödül de almışsın, tebrik ederim :46: Komşu ile ilgili yorumlarını bekliyorum, bakalım sen nasıl bulacaksın.

bence Cevahir alışveriş merkezindeki Carl's jr denemelisiniz kesinlikle
hele bir mantarlı hamburgerleri varki parmaklarınızı yersiniz hamburgere resmen boyut getirmişler :)

Carl's Jr. benim gözümde hep fast foodçu, o yüzden çok yanaşmıyordum. Ama sen bu kadar övdüğüne göre bir deneyeceğim. :34:

bu benim için de tam anlamıyla araştırma konusu oldu... amerika daki gibi hamburger yapan yerler bulacağım diye çıkmıştım yola :) şimdiye kadar yediklerim içinde en iyisi burger house oldu. bunun dışında dükkan burger'in, kitchenette'in ve bağdat caddesindeki numnum'un hamburgerlerini denedim... buradan da öğrendiğim yerleri listeme ekliyorum... :)

daha çok eklenecek yer çıkacak buradan, ben söyleyeyim sana. :27:

Sayfanın üst sağ köşesinde kullanıcı kontrol paneli var ya, ona gir. Soldaki kutuda "profili düzenle" var. Ona tıkla, sonra web site url bölümüne blog adresini gir.
Şahane bir blogun var. Ödül de almışsın, tebrik ederim :46: Komşu ile ilgili yorumlarını bekliyorum, bakalım sen nasıl bulacaksın.

ay çok teşekkür ederim canım, sayende sitemi profilime ekleyebildim.

sitemi beğenmene çok sevindim. övgünle nası bi gururlandım anlatamam. :46:

komşu'ya henüz gidemedim, ilk fırsatta gideceğim inşallah! Sonra da mekan yazımı gönderirim size. :34:

Ben de Cumartesi günü ataşehirdeki özgür şefe gittim,
Full olan hamburgerinden yedim.
300 gr etiyle kocaman bir hamburgerdi. Ye ye bitiremedim:)
Tavsiye ederim .

Yanlış biliyorsam düzelt lütfen ama bahsettiğin hamburger değil, sandviç. Dana füme, sucuk ve macar salamından oluşuyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Ben de Schlotzsky's original sandvicinin yanında Arbys'ten kıvrık patates yemeyi çok seviyorum :56: İkisi mükemmel bir çift oluyor. :52:

:27: ooooohhh yeeeahhh ondan,evet ..
Ben yanlış bir bildirimde bulundum demi :27:

burger yemek istediğimde duraksıyordum nerede yesem diye tavsiyeleri sıraya koydum beşiktaştan başlıycamteşekkürler hepinize

gourmet burger kitchen'ı ben de çok merak ediyorum ama bir öğrenci için fazla tuzlu =)
mano güzeldi, dükkan berbat ötesiydi. oralarla ilgili yazılmış pek çok şey var zaten.

beşiktaş'a biber burger diye bir yer açıldı, çırağan caddesi'nin başında. orayı da çok övüyorlar. henüz gidemedim ben ama ilk fırsatta gideceğim.

cihangir'de kasabım ethane var. hamburgerleri 9-12 lira civarıydı sanırım. çok fazla seçenek yok, 4-5 çeşit hamburger var. hiç yerinde yemedim, hep eve istedim. fiyat-performans oranı şahane. eti lezzetli, köfteyi güzel pişiriyorlar, hamburgerin içine koydukları soğan ve domatesler lezzetli oluyor. çok özenli ve lezzetli bir ev yapımı acı sosları var. tek eksikleri cheddar peyniri bulundurmayıp cheeseburger'e kaşar koymaları. orayı da deneyebilirsiniz.

bir de arnavutköy civarına big mouth diye bir yer açılmış, oranın merkezi de amerika'daymış. amerikan firmasının franchise'ı yani. orası da denenebilir gibi.

burger yemek istediğimde duraksıyordum nerede yesem diye tavsiyeleri sıraya koydum beşiktaştan başlıycamteşekkürler hepinize

Canım ben gittiğim her mekanı bloguma ekliyorum. Burgercileri bu linkten bulabilirsin. Tavsiye edilenleri de önümüzdeki günlerde deneyip yazmayı planlıyorum. :16:.

kanyondaki gourmet!!!!:16:
ankara da big baker:34:

Ankara'ya yolum düşerse mutlaka deneyeceğim! Kanyondakini yıllar evvel deneyip beğenmeyip küsmüştüm. :1: Ama bloguma yazmak için bu aralar tekrar gideceğim. Öneriler için teşekkürler ;)

gourmet burger kitchen'ı ben de çok merak ediyorum ama bir öğrenci için fazla tuzlu =)
mano güzeldi, dükkan berbat ötesiydi. oralarla ilgili yazılmış pek çok şey var zaten.

beşiktaş'a biber burger diye bir yer açıldı, çırağan caddesi'nin başında. orayı da çok övüyorlar. henüz gidemedim ben ama ilk fırsatta gideceğim.

cihangir'de kasabım ethane var. hamburgerleri 9-12 lira civarıydı sanırım. çok fazla seçenek yok, 4-5 çeşit hamburger var. hiç yerinde yemedim, hep eve istedim. fiyat-performans oranı şahane. eti lezzetli, köfteyi güzel pişiriyorlar, hamburgerin içine koydukları soğan ve domatesler lezzetli oluyor. çok özenli ve lezzetli bir ev yapımı acı sosları var. tek eksikleri cheddar peyniri bulundurmayıp cheeseburger'e kaşar koymaları. orayı da deneyebilirsiniz.

bir de arnavutköy civarına big mouth diye bir yer açılmış, oranın merkezi de amerika'daymış. amerikan firmasının franchise'ı yani. orası da denenebilir gibi.

simonedebeauvoir o kadar çok mekan yazmışsın ki, gözüm döndü! Hem de yeni mekanları da yazmışsın! Süpersinnn :52: Hepsini not ettim.
Özellikle Big Mouth iştahımı kabarttı. Bir fırsatını bulup gideceğim kesinlikle.

Mano favorim ama son gittiğimizde eski tadı alamadım. Nusr-et'in burgerleri çok iyi. Zaten iki çeşit var lokum burger ve nusret burger. Burger House ile Günaydın'ınkiler birbirine benziyor. Onlar da lezzetli. Neden bilmiyorum Dükkan'a bir türlü ısınamadım ben. Denemediyseniz Teşvikiye'de ve Etiler'de Egg&Burger var, farklı bir lezzet.

çırağan caddesi derken beşiktaş'tan ortaköy'e doğru giden caddenin başında mı bahçeşehir üniversitesi sağda kalıyor hani? gidince bir denemek lazım :56:

çırağan caddesi derken beşiktaş'tan ortaköy'e doğru giden caddenin başında mı bahçeşehir üniversitesi sağda kalıyor hani? gidince bir denemek lazım :56:

bir sene geçmiş üzerinden ama evet oradan bahsediyorum =) beşiktaş-ortaköy arası olan sahile paralel giden cadde. beşiktaş'tan ortaköy'e giderken bahçeşehir sağda kalıyor, biber burger yolun öbür tarafında az ileride solda. bu arada gittim, hamburgerleri 15-20 tl yanlış hatırlamıyorsam. iki hamburger denedik, louis burger bayağı bayağı lezzetliydi, çok sağlamdı, beğendik. bir de bademli sosu olan vardı, bize biraz kuru geldi, lezzeti fena değildi ama louis'yle yarışamaz.

Son düzenleme:
Kesinlikle ama kesinlikle virginya angus!!! Muhteşem bir lezzet. Maknist de de 1 numara zaten. Tahtakalenin üst tarafında kel alaka bir yerde lakin haftasonları kuyruk oluyor.

Eleştireceğim şeylerde var elbette. Orta pişmişi az pişmiş, iyi pişmişi ise otra pişmiş geliyor. İyi pişmiş istiyorsanızda baya bi tembihlemek gerekiyor. Onun dışında mükemmel bir lezzet!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

popeyes in hamburgerleri de çok lezzetli. hemde sıcacık :)

Back
X