- Konu Sahibi sevgizeynep
Terk edilen hemen herkes, bir gün, kendisini terk eden o ‘vicdansız’dan intikam almayı hayal eder. Akla gelen ilk intikam yöntemi de onu yeniden kendisine aşık etmek, sonra onun yaptığı gibi ansızın terk etmektir. Sanılır ki, o da aynı acıları çekecek ve ne kadar kötü bir şey yaptığının farkına varacak... Hayır, sevgili okur. Bu hayal hiç gerçekleşmemiştir. Giden geri dönmemiştir. Dönenlerse yine sevgiyle karşılanmış, ilişkiler kaldığı yerden devam etmiştir. Çünkü geride kalan aşıktır ve zaten sevgilisinin geri dönmesini istediği için intikamı falan bir anda boşverir.
sizce birinci yolu kullananlar azınlıkta mı yani tekrar kendine bağlayıp sonra da ben kıçına tekmeyi atayım görsün o , yoksa amaaannn naparsa yapsın mı :))
düzeltme yapayım mehmet coşkundeniz bu intikam metodunu erkeklerin hayal ettiğinden bahsediyordu, yani erkek kızı tekrar kendine bağlayacak sonrasında da terkedip egosunu tatmin edecek, ben de acaba kızlarda olsun erkeklerde olsun böyle bir intikam metodunu uygulayan var mı yoksa sadece şehir efsanesi mi diye merak ettim :)
sizce birinci yolu kullananlar azınlıkta mı yani tekrar kendine bağlayıp sonra da ben kıçına tekmeyi atayım görsün o , yoksa amaaannn naparsa yapsın mı :))
düzeltme yapayım mehmet coşkundeniz bu intikam metodunu erkeklerin hayal ettiğinden bahsediyordu, yani erkek kızı tekrar kendine bağlayacak sonrasında da terkedip egosunu tatmin edecek, ben de acaba kızlarda olsun erkeklerde olsun böyle bir intikam metodunu uygulayan var mı yoksa sadece şehir efsanesi mi diye merak ettim :)
Son düzenleme: