en iyi intikam değersizleştirmektir diyor mehmet coşkundeniz peki kızlar sizce :)

sevgizeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
116
0
46
Ankara
Terk edilen hemen herkes, bir gün, kendisini terk eden o ‘vicdansız’dan intikam almayı hayal eder. Akla gelen ilk intikam yöntemi de onu yeniden kendisine aşık etmek, sonra onun yaptığı gibi ansızın terk etmektir. Sanılır ki, o da aynı acıları çekecek ve ne kadar kötü bir şey yaptığının farkına varacak... Hayır, sevgili okur. Bu hayal hiç gerçekleşmemiştir. Giden geri dönmemiştir. Dönenlerse yine sevgiyle karşılanmış, ilişkiler kaldığı yerden devam etmiştir. Çünkü geride kalan aşıktır ve zaten sevgilisinin geri dönmesini istediği için intikamı falan bir anda boşverir.
sizce birinci yolu kullananlar azınlıkta mı yani tekrar kendine bağlayıp sonra da ben kıçına tekmeyi atayım görsün o , yoksa amaaannn naparsa yapsın mı :))

düzeltme yapayım mehmet coşkundeniz bu intikam metodunu erkeklerin hayal ettiğinden bahsediyordu, yani erkek kızı tekrar kendine bağlayacak sonrasında da terkedip egosunu tatmin edecek, ben de acaba kızlarda olsun erkeklerde olsun böyle bir intikam metodunu uygulayan var mı yoksa sadece şehir efsanesi mi diye merak ettim :)

Son düzenleme:
ilk grupta kadın tanımadım ben, üzmek için bi adamı geri isteyip onu üzecek planlar yapacak kadar hain bi kadın o adamın gidişinden etkilenmezdi zaten. dönen tekrar tekrar üzer, kabul eden de bunu göze alır zaten.

ilk grupta kadın tanımadım ben, üzmek için bi adamı geri isteyip onu üzecek planlar yapacak kadar hain bi kadın o adamın gidişinden etkilenmezdi zaten. dönen tekrar tekrar üzer, kabul eden de bunu göze alır zaten.

aslında mehmet coşkundeniz yazısında erkeğin bu planı yapabileceğinden bahsediyordu, yani erkek ayrıldığı kızı tekrar kendine bağlayacak ve bu sefer o onu terkedecek :) böyle birşey mümkün mü ya da şehir efsanesi mi :))

Neden mümkün olmasın erkek hatasını anlayıp geri döner,kız onun yaptığı hatayı hazmedemediği için eskisi gibi bağlanamaz,bu defa çocuk bağlanır kız gider..

terk etti! geri döndü, tekrar ümit verdi, sevdirdi kendini ve yine kayboldu! artik takmiyorum bile!

Benim icin intikam bile yok..RABBIM öyle büyük ki, bana cektirdigi acilarin aynisini oda cekcek. hani bir söz var ya.. Allah kimseyi cektirdigini cektirmeden yanina almaz diye, o yüzden intikam almayin! ALLAHA havale edin.

terk etti! geri döndü, tekrar ümit verdi, sevdirdi kendini ve yine kayboldu! artik takmiyorum bile!

Benim icin intikam bile yok..RABBIM öyle büyük ki, bana cektirdigi acilarin aynisini oda cekcek. hani bir söz var ya.. Allah kimseyi cektirdigini cektirmeden yanina almaz diye, o yüzden intikam almayin! ALLAHA havale edin.

doğru söze ne denir, hiç kimseden alacağımızı alamazsak gün gelir büyük Allah'ım alır hakkımızı söke söke :)))

bugun yasama hayata bir kez daha tutundum,ilahi adaletin yerini bulmasini bekliyorum..en iyi intikam ,baskasiyla mutlu olup ona da nispet yapmaktir bence.bunu yapacagim gunu iple cekiyorum..
elbette ki donmesini istiyorum layigini bulabilmesi icin ama donmez:) pisman olsa bile soyledigi laflardan utanir da donmez,aslinda utanmayabilir de cunku karaktersiz..
donsun,kendime baglayayim her sey iyi gibi gosterp o nasil bitirdiyse oyle-tipatip ayni- bitireyim istiyorum.:ssz:

Back
X