En iyi KBB doktorları

cobanyildiziii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
376
97
53
hangi kbb doktorlarını tavsiye edersiniz arkadaşlar , nefes problemimden dolayı kbb doktoruna ameliyat olmak istiyorum ama karar veremiyorum açıkçası çok da isim yok duyduğum yardımınıza ihtiyacım var

dr. ramazan sargın ı önerebilirim .. aileden 4 kişi ameliyat oldu ben de olmayı düşünüyorum başarılı bir doktordur .. gaziantep te görev yapıyor şu anda

Op.dr. bekir sivri kesinlikle bu konuda çok iyi. ben ameliyat oldum estetik olarak.bır arkadasım da nefes sorunu vardı o da amelıyat oldu.ıkımızde gayet ıyıyız suanda.kliniği ataşehir de.

kızlar ben 2. kez burun ameliyatı oldum. devlet hastanesine güvenemedim gittim özelde oldum mahvetti beni doktor, 1.ameliyatta burnumu kendiliğinden küçücük yapmış kemer bırakmamış. çok az kemerliyd, düzelmesini istedim o deşmişti. ameliyat sonrası nefes alamadım gözümün altına doğru kemik dışarı çıkmaya başladı 2.ameliyatta düzeltiriz dedi 6 ay bekledim yine aynıdı prof. gittim burnumdaki kemiğin çok alındığını tekrar ameliyat olmam gerektiğini kamurgadan kemik alınacağını söylediler. doktora gittim bana doğruyu söylicek mi diye bana 3. ameliyatı bişey yok hallederiz dedi mahkemeye gidicemi söyledim ve gidicem hayatımı mahvetti burnumu hala normal dokunamıyorum gözlük takamıyorum gözümün altındaki kemikten dolayı. EN ÖNEMLİSİ KORKUYORUM :(
LÜTFEN ÇOOOK İYİ ARAŞTIRIN ÖZEL DİYE TANIDIK DİYE GÜVENMEYİN

Bakırkoy ozel yasar hastanesi orhan sanisoğlu. Henuz bir ayı yeni gectim belki önermek icin erken ama suanlık bi sıkıntım yok

Back
X