En Iyi Tup Bebek Merkezi

En iyi tup bebek merkezi hangisi ?

• Eurofertil

OY: 0 0,0%
  • Bahçeci

OY: 2 66,7%
  • Memorial

OY: 1 33,3%
  • Alman Hastanesi

• Istanbul Tup Bebek Merkezi

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Bayresnur

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
4
1
6
33
Istanbul Anadolu Yakasında en iyi tüp bebek merkezi neresi acaba ? Allah izin veirrse ocak ayında görüşmeye gideceğiz. Ancak hangisi iyi karar veremedim. Bahceci umut tup merkezi ve eurofertil dusunduklerimiz arasında. Hic tecrubemiz yok ilk deneyim olacak. Tup bebek tedavisinde tecrubeli olan arkadaslar yardim edermisiniz ?

Istanbul Anadolu Yakasında en iyi tüp bebek merkezi neresi acaba ? Allah izin veirrse ocak ayında görüşmeye gideceğiz. Ancak hangisi iyi karar veremedim. Bahceci umut tup merkezi ve eurofertil dusunduklerimiz arasında. Hic tecrubemiz yok ilk deneyim olacak. Tup bebek tedavisinde tecrubeli olan arkadaslar yardim edermisiniz ?
bahçeci umut tüp bebek merkezine gidebilirsin ben mustafa bahçeciye gittim ilk denemede hamile kaldım çok şükür. darısı başınıza.

Neye göre iyi ? Neden sadece tercihleriniz seçenekleriniz bunlar?
Meşhur olarak bunlar var ama kimı iyi der kimi kötü.
Birkaç yerle gorusup öyle karar verin derim kafanıza yatanı secersiniz.

Neye göre iyi ? Neden sadece tercihleriniz seçenekleriniz bunlar?
Meşhur olarak bunlar var ama kimı iyi der kimi kötü.
Birkaç yerle gorusup öyle karar verin derim kafanıza yatanı secersiniz.

Ilgi alaka konusunda iyi ya da kötü. Elbette herkese göre değişir fakat 100 kişinin iyi dediği bir yere 2 ya da 3 kişinin kötü demesi ile orasi kötü olmaz. Anketteki seçeneklerin bunlar ile sınırlı olması benim dusundugum yerler olması ile alakalı. Bir kac yer ile görüştüm ama içime sinmedigi için bu sitede böyle bilgi alışverisi yapıldığını gördüğüm icin bende bir fikir sahibi olmak istedim. Tecrübesizim bilgilenerek baslamak istiyorum hepsi bu. Ilginiz icin teşekkür ederim.

Merhaba görüşme sağladınız mi ? Bahçeci ile ilgili son haberlerden haberiniz var mı ? Size yardımcı olmak isterim

Back
X