Buharlı Ütüler en iyi utu modeli?

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Surekli pantolon gomlek utuleyen biri olarak onerebileceginiz utu marka ve modeli varmi?3yil once dunya kadar para vrrip tefal aldim.pert oldu.

Annem Braun kullaniyor, cok da memnun senelerdir.
Ben de Fakir kullaniyorum, ama tavsiye etmem, iki sene dayandi iki gun once sigortalari attirdi cok korktum. İhlasin buhar kazanli utusu var yedekte, onu kullanmadim hic.

aynı dertten muzdaribim bende ütüm arçelikti ama sürekli su akıtıyor ve şimdi de paslandı alt kısmı ütü yaparken bi bez koymazsam leke veriyor
bende araştırıyorum ütü alıcam konuyu açman iyi olmuş:) ben phılıps in akıllı azurlarından almayı düşünüyorum ısı derdi yok herşeyi peşpeşe ütüleyebilirsin ve kullannalardan hep memnuniyet duydum phılıps ütüleri için..

tefal buhar kazanlı ütüyü tavsiye ederim. gv8930 olan modeli aldık. çok memnunuz fakat kız satarken 6 bar, 3 kot pantolonu üst üste koy ütüler dedi. sakın inanmayın. 6 bar yüksek bir basınç ama dediği gibi 3 kotuda ütülemez. ben genel olarak memnunum. kireç temizleme çubuğu biraz zahmetli oluyor .

kazanlı tercih etmiyorsan philips azur serisini tavsiye ederim hem hafif yormuyor hem de çok güzel ütülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…