En kolay hamile kalma yolu

Aylizimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
31
12
38
27
Selam kızlar size denenmiş ve cidden bu kadar hemen ilk ayda hamile kalıcağınız yöntemi söylüycem ben kendim de 6 ay boyunca neler denedim neler içtim ne dualar okudum ama kısmet olmadı bebeğim ve bu yöntemi öğrendim ilk aydan hamile kalıcaksınız ilişkide eşiniz bıraktığı zamn yüz üstü pozisyonunda olun ve o şekil yarım saat bekleyin cenin pozisyonuda deniyor ayağı havaya dikmek falan boş normalde bu yüz üstü pozisyonunu rahmi ters olanlara öneriyılar ama bnce tüm bebek isteyenler bunu denemeli ilk aydan kalıcaksınız deneyin bence

Evet ben de Ebru Ceylan dan öğrenmiştim yüzüstüyü denediğim ay hamile kaldım kalmasaydım ovulasyon artı yüzüstü deneyecektim

Evet ben de Ebru Ceylan dan öğrenmiştim yüzüstüyü denediğim ay hamile kaldım kalmasaydım ovulasyon artı yüzüstü deneyecektim
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah benim çecremde Bi çok kişi denedi ve ilk ay kaldı hatta Bi hafta önce abimin eşide o şekil kaldı

Kızlaarr ilgilenen yokmuu
Canım belki faydası olur da bunun tek sebep oldugunu düşünmüyorum biz eşimle genelde benim üste oldugum pozisyonda birlikte olmuştuk hamile kaldıgım ay yani bunun bence pek pozisyon ile alakası yok yinede denemekten zarar gelmez deneyen herkeste işe yarar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…