En Komik Anınız :):)

akrabalarla oturuyoruz 8-9 kişi ve içlerinden biri zarrttt diye bırakıyor sonra herkes gülmemek için kendini zor tutuyor.tabi duymamazlıktan gelmek istiyorlar.
ama olmuyo tabi ayyy çok komik bişeydiii

dün akşam misafirlerimiz vardı onlar giderken kız kardeşim ceketlerini tutuyo asdama kendi ceketi sanıp babamnın ceketini tuttu adama o da bu babanın galiba diye güldü kardeşim kendinden emin bi şek,lde ' ben babamın kokusunu 100 metre ilerden bilirim dedi' babam o benim ceketim evladım deyince koptuk tabi çünkü fena bozuldu

teyzem annemın kuzenı ananenm bizim bir tanıdığın yeni ev görmesine gittiler : ) ev sahibi cay servisi yaparken ananem çayı doktü devamlı teyzeme hadı kalk kızım yardım et falan diyor teyzemın de rahatsızlıgı var asırı gaz var oda oturmuş kalkrsa kazaya kurban gidicek biliyor zor tutuo kendının ananem devamlı kalk dıyınce birden bi kalktı zartttt dıye ses :) teyzemden :) herkes tabi dondu kaldı teyzem ben dedım anne sana dıye solenırken :) diğer teyzem gülme krızınden altında kacırınca olanlar oldu :) yepyenı eve hayırlısı olsuna gıdelım derken evi mahvedip bizimkiler tın tın donduler :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…