- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
kızlar merhaba son dönemlerim çok sıkıntılı ve genelde aglamakta geçiyor. 15 haftalık hamileyim. Duygusallık bir yana yaşanan bi takım olaylar ve yoluna girecek mi kaygısı. Bazen hakikaten hıçkıra hıçkıra içli içli agliyorum. Dün de öyle bi gündü. Aşırı stresli ve normalinden de alışık olmadığım bir gün. Sürekli herkes çocuğuna zarar verirsin yapma deseler de ben elimde olmadan çok ağladım çok üzüldüm. Fakat aksamdan beri bel boşluğumda öyle bir agri var ki. Ters bir hareket yaparsınız da agrir ya veya beliniz açıkta kalır çok agrir hani ayni öyle. Bu agri uyluguma doğru uzanıyor kasınca. Yani popo kısmının sol tarafına kadar agriyor uyluktan geçip. Demin de uzandım öksüreyim dedim kendimi azıcık bi zorladım sağ kasigima sanki yukarıdan bir hançer saplandı resmen ah deyip kaldım yaklaşık iki dakika hareket etmekten korktum. Kızlar en korktugum anne karnında ölüm
su an öyle çünkü kucağıma bile almadim. Ben gece gündüz hayaller kuruyorlarken Odası söyle olsun perdesi avizesi böyle olsun diye kendimi yerken bunu kaldıramam
devam seyrinde (İNSALLAH olmaz) acile gideceğim. Sizce korktugum şey olmuş olabilir mi ? Bu arada bol bulantılı bir gün kokulara karşı normalinden de fazla hassasım ilk günlerdeki gibi. Bazen kusmalı bulantılı günler uğruyor bana. Ölmus olsa bulanti kalmaz diyorlar. Siz ne diyorsunuz :’( şimdiden teşekkürler

Son düzenleme: