En korktuğum şey :(

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
53
kızlar merhaba son dönemlerim çok sıkıntılı ve genelde aglamakta geçiyor. 15 haftalık hamileyim. Duygusallık bir yana yaşanan bi takım olaylar ve yoluna girecek mi kaygısı. Bazen hakikaten hıçkıra hıçkıra içli içli agliyorum. Dün de öyle bi gündü. Aşırı stresli ve normalinden de alışık olmadığım bir gün. Sürekli herkes çocuğuna zarar verirsin yapma deseler de ben elimde olmadan çok ağladım çok üzüldüm. Fakat aksamdan beri bel boşluğumda öyle bir agri var ki. Ters bir hareket yaparsınız da agrir ya veya beliniz açıkta kalır çok agrir hani ayni öyle. Bu agri uyluguma doğru uzanıyor kasınca. Yani popo kısmının sol tarafına kadar agriyor uyluktan geçip. Demin de uzandım öksüreyim dedim kendimi azıcık bi zorladım sağ kasigima sanki yukarıdan bir hançer saplandı resmen ah deyip kaldım yaklaşık iki dakika hareket etmekten korktum. Kızlar en korktugum anne karnında ölüm su an öyle çünkü kucağıma bile almadim. Ben gece gündüz hayaller kuruyorlarken Odası söyle olsun perdesi avizesi böyle olsun diye kendimi yerken bunu kaldıramam devam seyrinde (İNSALLAH olmaz) acile gideceğim. Sizce korktugum şey olmuş olabilir mi ? Bu arada bol bulantılı bir gün kokulara karşı normalinden de fazla hassasım ilk günlerdeki gibi. Bazen kusmalı bulantılı günler uğruyor bana. Ölmus olsa bulanti kalmaz diyorlar. Siz ne diyorsunuz :’( şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Tatlım bende hem çok gerginim herşeye çok çabuk sinirleniyorum hemde herseye ağlıyorum yarın 23 haftalik olucam

ne yaptın gittinmi dr umarım korktugun gibi değildir sonuçların

karnınızdaki bebeğinizle birlikte kendinizi kahredecek kadar büyük birşey yaşadınız mı yoksa hormanlardan dolayı mı abartıp ağlıyorsunuz. gerçekten çok yanlış. bol bol uyumaya çalışın. bebeğide rahat bırakın lütfen. gerçekten hissediyorlar.

Canım Allah korusun sakın böyle şeyler aklına getirme. Güzel düşün. Herkesin dediğini söyleyeyim sana yine evet böyle yaparak en çok kendine ve çocuğuna zarar verirsin. Bazen insan bişeyler düzelsin yoluna girsin istiyor bu yüzden kendini harab ediyor inan bana herkes bu şekilde. Ama bazen biz ne yaparsak yapalım ne kadar üzülürsek üzülelim ağlarsak ağlayalım olaylara olacaklara etki edemiyoruz ancak kendimizi üzmekle kalıyoruz. Bak şimdi korkuların başka bi boyut aldı evlat herşeyden önde geliyor şimdi bütün sıkıntıları kenara bıraktın onun derdine düştün. Değmiyor canım maalesef. Seni üzen şeyleri boşver desemde biliyorum boşverilmiyor. Ama mutlu eden şeylere daha çok yoğunlaş içinde taşıdığın can için bunu yap. Allah senide yavrunu da korusun şimdi sakinleş stresten uzak dur dinlen ve mutlu edecek şeylerle vakit geçir sen mutlu hissettikçe eminim şikayetlerinde azalıp geçecektir. Bunu bebeğinede hissettir. Oda sana iyi olduğunu hissettirecektir.

Tatlım bende hem çok gerginim herşeye çok çabuk sinirleniyorum hemde herseye ağlıyorum yarın 23 haftalik olucam
KESK’e herseye çok çabuk sinirlenme tarzında bisey olsa. Ben aksine eskisinden de daha çok anlayışlıyım olaylara. Fakat bu yaşadığım seyler çok ağır geliyor bana. Hala atlatamadim. İNSALLAH sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
ne yaptın gittinmi dr umarım korktugun gibi değildir sonuçların
Gitmedim çünkü tekrarlamadı ayrılarım. Ama ağlayınca stres yapınca ufak agrilar farkediyorum.

Bebeğimi kaybetmeye tabi ki hiç birşey değmez. Fakat elimde olmadan beni üzen durumlar var. Yine bir can söz konusu. Bir hayvan. Çok içerledim çok ağrıma gitti yavrumu sahiplendirmek oysa birlikte büyüsünler çok istedim. Ama onu bu muhitten kurtarmak zorundaydım. Şimdi daha güzel bir yerde her gün dışarda buradaki gibi hapis hayati yaşamıyor ama ev öyle sessiz ki. Rüyalarımda görüyorum sanki gitmemiş gibi gel diyorum ona geliyor yatağa çıkıyor kızıyorum in diyorum iniyor hareketlerine kadar hissediyorum bir uyanıyorum yok. Eşimden gizli geceleri agliyorum elimde olmadan

Zaten her ağladığımda dua ediyorum rabbim beni isyan edermişim gibi düşünme ben üzülüyorum çocuğumdan çıkarma diye. Gunah yazma diye dualar ediyorum. Çocuğum hissetmesin die yalvarıyorum Allah’ıma. Oysa ki stres yapmamak ağlamamak daha kolay gibi. Ama elimde değil çünkü o da benim evladımdi hayvan insan farketmiyor bende haklı sebeplerim olduğu halde vicdan azabı bile cekiyorum. Oysa gittiği yerde çok daha mutlu bunu da biliyorum. Allahım ikimizin de alışacağı çocuğumu kucağıma alacağım zamanları göstersin insalah..

Allah korusun, öyle düşünmeyin. O ağrılar çok normal. Hele bu haftalarda o bıçak saplanması gibi ağrı felaket oluyor baya sürüyor. Rahim büyüdüğü içinmiş. Ben de çok araştırmıştım :)
Bebeğiniz erkekse bel ağrısı ve sağ kasık ağrısı normal :) kızsa da normal ama genelde erkekte bu belirtiler oluyor.

Çok streslisin bir yardım almalısın. Ben de senin gibiyim psikiyatr'a gittim mecburen ilaç içeceğim çünkü çok ağır geçiriyorum.

valla bende aynıyım, patronum bu hafta yok yemin ederim kendime geldim. işyerinde ona sarmaktan normalde kızmayacağım şeylere kızıp deliler gibi ağlıyorum sonra ağlayınca da bebeğimi üzüyorum diye bida ağlıyorum. anlamadım kendimi tutamıyorum yani. herşey bir stres nedeni

Ve oluşabilecek her sorunu doğacak bebeğe bağlamak ona etkisi nasıl olur ne yaparım nasıl korurum diye allah yardımcımız olsun

Ve oluşabilecek her sorunu doğacak bebeğe bağlamak ona etkisi nasıl olur ne yaparım nasıl korurum diye allah yardımcımız olsun
amin valla herkese herşeye alınıyorum, kırılıyorum. bu hafta daha iyiyim ama daha stressiz iş ortamım. çok etkliyor malesef ve kendini bilmezler yüüznden bebeği ve kendimi üzdüğüm içinde ayrıca sinirleniyorum.

Tamam biz takıyoruz ama insanlarında etkisi büyük. Demek ki strese sokuyormus patronun seni. Keşke istediğin zaman uzak durabileceğin bi insan olsa. Veya hamileliğin boyunca gelmese. Ama belki bu olamayacağı icin bebeğimizin iyiliği için çok takmamalıyız. Çünkü onların hayatında değerimiz yokken niye bebeğimizi üzelim dimi böyle düşünürsek başarabiliriz. Hayırlı doğumlar diliyorum

Benim de kasiklarimda agrilar kramplar oluyordu. Ilk gebeligimde olmadigi icin endişelenmiştim doktorum bir sorun olmadigini zaman zaman bu durumlarin yasanmasinin normal olduğunu söyledi. Simdi hareketlerini hissediyorum insan daha bir rahatliyor. Bolca dua edin tevekkül edin iyi gelecektir.Saglikli sıhhatli doğsun inşallah bebeginiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…