• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En kötü kararlardan beterdi kararsızlık

hxuxzxuxn-83

olgun
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
82
2
286
41
İstanbul
Arkadaşlar merha ben 3. tüp bebek denememe kısmetse başlıycam 2 denememide memorial hastanesinde yaptım ama pek memnun kalmadım çok fazla yoğunluk vardı ve trasfer sırasında bizi çok fazla beklettiler vs... gibi bir sürü olumsuzluk yaşadım ne yazıki ... şimdi bahçeci kliniğine gittim dr. mustafa bahçeciyle görüştüm...ama aklımda bir sürü soru işareti var yine aynı şeyleri yaşmaktan çok korkuyorum..sizce daha önce gittiğim memorial hastanesinde mi devam etmeliyim. bahçeciye mi gitmeliyim yoksa tüp bebek için birebir ilgilenen doktorlar varmış muayene oralarımı araştırmak gerekiyo ???????

canım tedavın hayırlı olsun
vede son olur ınşşşşşş
karnında bebegınlen sonlansın hemde tedavın
ben suna katılmıorum merkezden dolayı tup bebegım olumsuz sonuclandı dıe
tabıkı doktorda onemlı ama demekki rızkı yokmus dıe dusunuyorum
ayrıca canını sıkma
moralını duzgun tutki bebegın rahatlıklan gelsın

Benim de durumum sana benziyor. Bende 2 olumsuz tüp bebek denenememi aynı yerde yaptırdım. Asm hastanesinde aslında olumsuzluğun doktordan olduğunuda düşünmüyorum. Ama yine de 3.tüp bebek denemesini başka bir hastanede istiyorum. Bahçeci klinğini bende düşünüyorum. Bunun en büyük sebebi de moral olarak yeni bir yerin daha iyi geleceği düşüncesi. çünkü bu tedavide aynı masada aynı yerde yatakta olursa ilk ve çok ağladığım 2. Denemem aklıma gelecek. Moralim bozulacak. Sırf bu yüzden de olsa bence yeni bir yerde fayda var. Bazen bir doktorun göremediğini başka bir doktor görebiliyor.

Allah hayırlısını nasip etsin. Inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın. Iyi şanslar

amin inş. canım allah isteyen herkeze nasip etsin bahçeciyle görüştüm doğum kontrol ilaçı verdi 14 ekimde gidicem...haklısın aslında farkı bi ortam daha iyi gelebilir psikolojik olarak.sen de musttafa bet düşünüyosun prof. olduğu için yoğun olur mu bilmiyorum ??sen hangi dr düşünüyosun

ben daha doktorları araştırmadım. haziranda tüp bebek yaptırmıştım. kendimi daha henzü hazır hissetmiyorum. 1-2 ay sonra başlarım. inşallah tüp bebek gerek kalmadan kendiliğinden hamiler kalırız.