- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
merhaba kızlar 
dedim ki kendi kendime madem mutluluk paylaştıkça artıyor üzüntü ise anlattıkça azalıyor bir topik açalım rahatlayalım

sırayla en önce hayatımızda en mutlu olduğumuz anları sonra da en duygusal olduğumuz belki üzülüp, kırıldığımız anımızı paylaşalım

ama bunları yaparken birbirimizi kırmadan üzmeden yapalım mutluluğumuzu paylaşalım
üzüntümüzü bertaraaf edelim 

en önce ben başlayayım o zaman aklıma geldikçe yine yazarım tabi ki. gelecekte daha mutlu olduğumuz anlar illa ki olacaktır çünkü
-En mutlu olduğum an geçen gün plaja gittiğimizde ailecek(annem, ben ve kız kardeşim) piknik yapmaya gittiğimiz gündü. her zaman başbaşaydık 3 ümüz ama o gün başkaydı şakalar, kahkahalar müthişti.... 
dedim ki kendi kendime madem mutluluk paylaştıkça artıyor üzüntü ise anlattıkça azalıyor bir topik açalım rahatlayalım

sırayla en önce hayatımızda en mutlu olduğumuz anları sonra da en duygusal olduğumuz belki üzülüp, kırıldığımız anımızı paylaşalım

ama bunları yaparken birbirimizi kırmadan üzmeden yapalım mutluluğumuzu paylaşalım

en önce ben başlayayım o zaman aklıma geldikçe yine yazarım tabi ki. gelecekte daha mutlu olduğumuz anlar illa ki olacaktır çünkü

-En mutsuz ya da duygusal olduğum ansa eski nişanlımın evine nişan atmaya gittiğimdeydi. beni üzen şeyse beyfendinin akşamdan yüzüğünü çıkartıp kurdelesine kadar bağlayıp annesine bırakmasıydı.
evden çıkana kadar kendimi tutup, çıktıktan sonra fatih sokaklarında ağladığımı biliyorum ve onu asla affetmiyorum...
işte böyle kızlar hadi sizde başlayın