En pis ünlüler! Sifonu bile çekmiyor

1483960_18.jpg

Kesha canlı yayında kendi çişini içen bir insan. Daha fazla açıklamaya ne gerek var?

internethaber

Puuuu Robbert düştün gözumden puu.
Benim oğlanda böyle ışık var demekki.....:KK70::KK70: benim yüzümden yıldız olamayacak :KK70:
Bu Rubbert e de benziyo zaten pis.

hepsi suya sabuna dokunmayan cinstenmiş

Kristen Stewart(namı diğer Bella) niye yok bu listede var da ben mi görmedim yoksa oda bayağı pasaklı

hep yağlı saçlar ve aynı kıyafetlerle gezer

Cis kis neysede.
Oyuncu olmakta zor is ya, agzi kokan bi kadini dklarca cok tatlisin cok sekersin diye opmesi gerekiyor rol icabi.

Ondan yaşlanmiyor bunlar:)
Dişini firçalamamanin yani sira açliktan da agiz kokar. Yemiyorlar mi napiyorlar...
eski çalişanlara da pes diyorum. O kadar sene yaninda çalis git özelini anlat millette.

yurtdisinda hizim mankenlerle fransiz mankenler ortak bi defile.sunmislardi. otelde odalarda 1 fransiz 1 Türk manken olarak kalmislar. maksat kaynasmak:) Çağla şikel e sordular yabaci mankenler nasil? diye kadin yuznu burussturarak cok pis demisti. biz çalışmadan sonra hemen duşlara kosuyoruz onlar hemen bo fıs fıs parfum sıkıp kuluplere gidiyorlar demisti. acaba cok pis Türk unluler kimler. bu ara nuri alço sevgililerini daginik oldugu icin terk etmis. hele birini yatagi toplamadigi için.cok titizmis

Back
X