En sevdiğiniz filmler?

BenOzgurce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
2.870
11
116
51
İstanbul
benim ilk aklıma gelenler şunlar:türkan şoray kadir inanır filmleri.özellikle, dönüş adlı film.hani gelecektin gelmez oldun diye başlıyor ya müzik ağlarım hep.arslan kral.komplo teorisi,matriks,13.kat.6.his.50 ilk öpücük. ilk aklıma gelenler bunlar.daha sonra aklıma geldikçe sizlerle paylaşacağım.ya sizin en sevdikleriniz?

Schindler'in listesi
Gladyator
Legend of the fall
Er ryan'i kurtarmak
iiiimmmmm....baskaaa.....
dini film olarak Cagri...
Piyanist
Eskiya
Vizontele 1
........
aklima gelmiyor daha...... aslinda var daha, bende yine aklima gelince yazayim senin gibi ozgurce ok..:)

hayalet süvari
cehennemden gelen
karayip korsanları1-2-3
gizli pencere
arizona rüyası
makaseller
don juan DeMarco
astronotun karısı
çikolata
çarlinin çikolata fabrikası

kısacası johnny deppin bütün filmleri:Roflol:ama gerçekten en sevdiğim filmler bunlar defalarca kez izliyorum yine doyamıyorum

birde çağrı var tabi mükemmel bir film

birde requiem for a dream

ingiliz hasta , tutku oyunları , cehenneme bi adım kala , brockback dağı... ilk aklıma gelenler... bol seyirler ama neşeli filmelr olduğunu söyleyemicem daha çook vaaay deyip etkileneceğin ama morelinin bi garip olucağı filmeler

Şeytanın avukatı
300Spartalı
Örümcek adam 1-2-3
Babam ve Oğlum
Sis
Beyza'nın kadınları
Hokkabaz
Sınav
Polis
Mutluluk
Next
Hasat zamanı

başka aklıma gelirse yazarım :)

benim ilk aklıma gelenler şunlar:türkan şoray kadir inanır filmleri.özellikle, dönüş adlı film.hani gelecektin gelmez oldun diye başlıyor ya müzik ağlarım hep.arslan kral.komplo teorisi,matriks,13.kat.6.his.50 ilk öpücük. ilk aklıma gelenler bunlar.daha sonra aklıma geldikçe sizlerle paylaşacağım.ya sizin en sevdikleriniz?

buraya topik açcana gelsene kulübümüze ordan konuşalım :mymeka:aydınlat bizi jeyyar
http://www.kadinlarkulubu.com/2960-...19-9608-9608-9608-9658-2960-t79344/index.html

Back
X