- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 163
- 29
- Konu Sahibi tombul cilek
Ay Allaah korusun o doktorun hödüklüğü insan bi açıklama yaparbende cok korktum kalbinide dinlemedi 1 hafta geri soyleyince dedim cocuk kalbmi.durdu oldumu die huylandm offff![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Allaah korusun o doktorun hödüklüğü insan bi açıklama yaparbende cok korktum kalbinide dinlemedi 1 hafta geri soyleyince dedim cocuk kalbmi.durdu oldumu die huylandm offff![]()
bencede allahtan suan sana yazarken bile tekmeliyorda icim biraz olsun rahatliyor annr uzulme ben burdayim iyiyim der gibi :)Ay Allaah korusun o doktorun hödüklüğü insan bi açıklama yapar![]()
sen bide beni görsen benim sat 22 kasım buna göre 10 haftamda olmam lazım. ama bnm adetlerim düzensizdi büyük ihtimalle geç yumurtladım ve sata göre geç döllenme oldu. şuan 8. haftadayım.Ozaman direk 19 desin niye ugrastiriyo bole zaten cozemiyorum bu hesap islerini allah allah yaahuu![]()
Ay yerim onun ayaklarını ben ohhh tekmelesin anneyi merakta bırakmasınbencede allahtan suan sana yazarken bile tekmeliyorda icim biraz olsun rahatliyor annr uzulme ben burdayim iyiyim der gibi :)
Seninki hepten sinir bozucu :/sen bide beni görsen benim sat 22 kasım buna göre 10 haftamda olmam lazım. ama bnm adetlerim düzensizdi büyük ihtimalle geç yumurtladım ve sata göre geç döllenme oldu. şuan 8. haftadayım.
bencede allahtan suan sana yazarken bile tekmeliyorda icim biraz olsun rahatliyor annr uzulme ben burdayim iyiyim der gibi :)
evet erkek :) baya baya tekmeliyo hatta ilk tekmesinde gece uykudaydim korktum uykumdan uyandim ne oluyo diye o dereceMaşşallah baya tekmeliyo mu yoksa pıt pıt atıyomu ay ben hala tekme yiyemedim seninki erkek di dimi cnm yanlis hatırlamiyosam
evet erkek :) baya baya tekmeliyo hatta ilk tekmesinde gece uykudaydim korktum uykumdan uyandim ne oluyo diye o derece![]()
erkek dediyse erkektir herkz de farkli oluyor yaa bu durumlar merak etme hissedersinBanada erkek dedi ama hala pıt pıt onuda sürekli hissetmiyorum zaten acaba kız mı kızlar geç hissettirirmis ya perşembe ayrıntılı usg var o zaman belli olur bende bian önce hissetmek istiyorum tekmesini
evet erkek :) baya baya tekmeliyo hatta ilk tekmesinde gece uykudaydim korktum uykumdan uyandim ne oluyo diye o derece![]()
Sempatik geldi degistireyim dedim :)Selam nick benzeri açılmış ama ?
Sempatik geldi degistireyim dedim :)
Sempatik geldi degistireyim dedim :)
Reca ederim :)anlayış için Sağol şekerim :)
Ne bilim yaa salak işteedaha 19. haftandasın doğuma kadar gelme ne demek ya ?