en sinir oldugumuz reklamlar

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
dizilerimizi izlerken arada mecbur reklamlarida izliyoruz izlemeye tahammul edemedigimiz reklamlari paylasalim hadi ilk reklam benden olsun. nihat dogan in dondurma reklamiii ayyyy tuylerim diken diken oluyoo bu kadar uyuz olunmazkialsanaalsanasmile

nihat doganin dondurmaa reklamini hic görmedim...onu bilmem ama...kinder pingui reklamina acayip giciim..özelikle sacma sapan müzigine ve kadina...sempatiksalakcinni
birde dizi aralarinda bomba gibi birden pat diye cikan.. bagira cagira reklamlara cok sinirim...

doğanay limonata ta ta ta ta tata tata tata..... diye gidiyor sürekli yaa resmen beyin ölümüne sebebiyet vieriyor

haa nihat doğandan bahsetmeden gecemeyecem sanırısınki seçimlere falan girecek len alt tarafı dondurma satıon bee o ne ööle allah seni napmasın çok güldürdün beni....

bide su kenton puding reklami cocuk diyo anne cikolata alacakmisin tabi bitanem anne portakal alacakmisin tabiki bitanem almammi valla ben kucukken annemle markete gittigimde bisey istedigimde aliyodu 2.bisey istedigimde hasliyodu :)

118 80 nefret ediyorum.bide bilmem ne makamında söylüyorlarya...

ha bide 118 18 göbek atan balık ayhanlı kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…