Saç Rengi ve Saç Boyama En son 6 ay önce siyaha boyadıgım saçlarımın rengini açmak istiyorum

nhislie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
27
0
46
Bursa
Kızlar başlıkta belirttiğim gibi durum bu, saçlarım dipten 6 santim falan uzadı kendi saç rengim siyaha bayağı yakın bu yüzden belli olmuyor, siyah rengin altında kızıl vardı 3 sene boyunca sürekli kızıla boyadım sonra sıkıldım siyah yaptım, şimdide daha açık renkler istiyorum kumral gibi ama saçlarımı da yıpratmak istemiyorum, ne derseniz bir çaresi var mı? uzun solukta olur fark etmez saç açıcı kullanmak hiç istemiyorum var ı yardım edebilecek

canım benim saçlarım simsiyahtı 27 senede ilk kez cesaret edip açtım,açıcılardan çok korkuyordum ama ünlü bi kozmetik magazasında bana bi acıcı önerdiler oreal gibi yakıp zarar vermeyen bi ürün. ben açıp çikolata kahve yapıcaktım, ama onunla açınca öyle güzel, öyle doğal bi renk oldu ki herkes sakın değiştirme deyince ben dipler çıkana kadar baya takıldım bir iki ay öyle :) sonra çikolata kahve yaptım. saçlarım da en ufak zarar görmedi alakası olduğunu pek sanmıyorum ama renk açtığım için midir nedir herkes saçını nasıl gürleştirdin diye soruyordu. markası biodeep 3 ya da 3.5 tl bi sey 3 paket gitti benim saçıma benim saçlar baya uzun

aaa gerçekten mi bunu araştırıp alıcam o halde hiç duymamıstım o markayı fiyatı da çok uygunmuş bir paket boyanın yarı fiyatı yani çok teşekkür ederimmmmmm canımm:)))

rica ederim canım. ama benim ilk aldığım yerde bana yeterince anlatmamışlardı aynı magazanın baska subesinde kız uygularken içine 1 tane daha oksidan ve biraz saç kremi koyuyorsunuz dimi dedi yoo dedim bilmiyordum bunu. ilk yapışımda bana az gelmişti iki paket cünkü sen de farkediceksin hemen koyulaşan bi kıvamı var ve ben tek basıma yaptım, kuaforlere hiç güvenmiyorum kumral dersin sarı yaparlar çikolata kahve dersin kızıl yaparlar o yüzden ilk saç boyama deneyimimi bile kendim yaptım. bana 2 paket yetmeyince uçlar biraz koyu kalmıştı 3.paketi sadece koyu kalan yerlere sürdüm oksidan koyarak. oksidanın miktarını kıvamına göre ayarlayabilirsin saçına sürülebilecek akışkan bi kıvam alana kadar koy saç kremini çok az koy koymasan da olur. sonra renk açılmaya başlayınca senin için yeterli renge gelince yıkıyorsun oreal gibi yakma riski filan asla yok. istersen bende oluşan rengin fotografını da koyabilirim canım fikir olur

rica ederim canım. ama benim ilk aldığım yerde bana yeterince anlatmamışlardı aynı magazanın baska subesinde kız uygularken içine 1 tane daha oksidan ve biraz saç kremi koyuyorsunuz dimi dedi yoo dedim bilmiyordum bunu. ilk yapışımda bana az gelmişti iki paket cünkü sen de farkediceksin hemen koyulaşan bi kıvamı var ve ben tek basıma yaptım, kuaforlere hiç güvenmiyorum kumral dersin sarı yaparlar çikolata kahve dersin kızıl yaparlar o yüzden ilk saç boyama deneyimimi bile kendim yaptım. bana 2 paket yetmeyince uçlar biraz koyu kalmıştı 3.paketi sadece koyu kalan yerlere sürdüm oksidan koyarak. oksidanın miktarını kıvamına göre ayarlayabilirsin saçına sürülebilecek akışkan bi kıvam alana kadar koy saç kremini çok az koy koymasan da olur. sonra renk açılmaya başlayınca senin için yeterli renge gelince yıkıyorsun oreal gibi yakma riski filan asla yok. istersen bende oluşan rengin fotografını da koyabilirim canım fikir olur

insomnia resimlerini paylaşabilirsen süper olur :)
ben bir sene kadar kıpkırmızı kullandım ama en son kahve-kızıla dönmek istediğimde palette'in altın kahve diye bir rengiyle üstünü boyadım ve 3 ay oldu diplerden 3 cm kadar kendi saçım çıktı (kestane), neredeyse aynı renkteler... ilk boyadığımda o kıpkırmızı kafayı nasıl kapattı altın kahve dedikleri renk onu da anlamış değilim...
uzun lafın kısası, siyahtan daha verimli bir açma işlemi sonucu alacağımı tahmin ediyorum ama uygulamada nasıl olduğunu çok görmek isterim biodeep'in :) beğenirsem yarın gidip alabilirim bile... :52:

Çoooook merak ediyorum,resimlerini ekler misin hiç mi yanmadı??:52:

Merak etdiyim bir 10 gun sonra ne olur acaba? yani ilk bir kac gun yanmasi falan fazlalikla bir tek goze girer. zaten kuaferlerde buna der ki, bak guzelim sacla geldin sacla birakirim seni eve, ama evde sonra neler olur neler...:)))

acık renk yapmak cok zor kı sen kızılda kullanmışsın kızıl kolay kolay sactan gitmez bideki sıyah sacın onu acan bekle derim 2 3 ay yoksa acmak zorundasın

benim kendi saç rengim siyahtan açtığımda elde ettiğim renk bu kızlar, bi kaç fotograf daha bulursam ekliycem su an akajuya boyadım. ne kadar açılmasını istiyorsanız o kadar bekletin tabi yine 35-40 dkyı geçirmeyin. ben 15-20 dk içinde yıkamıştım çok sarı olmasın diye, bi de ilk boya deneyimim olduğu için korkmuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canım değil 10 gün aylar geçti hiç bi sey olmadı bende. çünkü oreal gibi değil bu. ben çok memnun kaldım. hatta kızlar siz denemeyin ama favorilerden aşagı inen ayva tüylerime de sürdüm ben fazlasını :)) ben daha önce tüy sarartıcı almıştım sally hansendı galiba emin değilim onun içeriği gibi mavi bu da. seytan dürttü dedim aynı mantık sapsarı oldular hem de tüy sarartıcılar gibi uzatmadı. daha önce tüy sarartıcı kullandıysanız bilirsiniz tüyleri uzatır bunda o da olmadı hem 3.5 tl yaz gelince göbek üstü tüylerime uygulamayı düşünüyorum :) ama dediğim gibi siz bana uyup denemeyin kızlar :)
Merak etdiyim bir 10 gun sonra ne olur acaba? yani ilk bir kac gun yanmasi falan fazlalikla bir tek goze girer. zaten kuaferlerde buna der ki, bak guzelim sacla geldin sacla birakirim seni eve, ama evde sonra neler olur neler...:)))

dip not: kaşlarımı da açtım. kaşlar çok önemli çünkü, benim gibi kalın ve simsiyah kaşlarınız varsa ilk işiniz kaşlarınızı açmak olmalı. kaşlarım siyahken koyu kahve peruk denemiştiim bi magazada çingene gibi olmuştum. ama rengi açınca sarıya kadar yolu var

kızlar ilk koyduğum fotoyu kaldırıyorum yüzümü kapatmamıştım nasılsa bulanık diye ama nolur nolmaz rahatsız oldum sonradan. tekrar ekliyorum. yalnız paint terk :))) $gggg.webp$jjjjjjjjjjjjjjjj.webp$xdcfvgbjkl.webp

bu da açtıktan sonra boyadığım şu anki saç rengim

$PicsArt_1357072554012.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
insomnia ilk açtığındaki renk de gayet güzelmiş, çok beğendim, saçların da gayet sağlıklı gözüküyo ~ :16:
teşekkürler paylaştığın için resimleri, hindistan cevizi yağı ve bunu uygulayıp, üzerine de boyamı yaparak güzel bi mor-kızıl elde etmek istiyorum, inşallah işe yarar ~ :3:

çok teşekkür ederim ichigo. renk çok güzeldi ama uclarda koyu kalan yerler vardı ben 2 paket almıştım ve oksidanla çoğaltmadan yağmıştım ilkinde yetmeyince uçlar koyu kaldı, sonra uçları da kendi başıma açınca bu sefer fazla tutmuştum herhalde üstlere göre daha açık oldu o yüzden yine bu renge yakın bi renge boyadım tek renk olsun diye. saçın uzunsa benim gibi 3 paket kullan sende canım ve tara iyice. senin saçlarda boya vardı ama dimi?

canım benim saçlarım simsiyahtı 27 senede ilk kez cesaret edip açtım,açıcılardan çok korkuyordum ama ünlü bi kozmetik magazasında bana bi acıcı önerdiler oreal gibi yakıp zarar vermeyen bi ürün. ben açıp çikolata kahve yapıcaktım, ama onunla açınca öyle güzel, öyle doğal bi renk oldu ki herkes sakın değiştirme deyince ben dipler çıkana kadar baya takıldım bir iki ay öyle :) sonra çikolata kahve yaptım. saçlarım da en ufak zarar görmedi alakası olduğunu pek sanmıyorum ama renk açtığım için midir nedir herkes saçını nasıl gürleştirdin diye soruyordu. markası biodeep 3 ya da 3.5 tl bi sey 3 paket gitti benim saçıma benim saçlar baya uzun

bende saçımı nasıl açıcam diye kara kara düşünüyordum dediğini denicem çünkü bende kuaförlere güvenmiyorum şimdiden sağol :)

çok teşekkür ederim ichigo. renk çok güzeldi ama uclarda koyu kalan yerler vardı ben 2 paket almıştım ve oksidanla çoğaltmadan yağmıştım ilkinde yetmeyince uçlar koyu kaldı, sonra uçları da kendi başıma açınca bu sefer fazla tutmuştum herhalde üstlere göre daha açık oldu o yüzden yine bu renge yakın bi renge boyadım tek renk olsun diye. saçın uzunsa benim gibi 3 paket kullan sende canım ve tara iyice. senin saçlarda boya vardı ama dimi?

peki numarası kaç ve nerden bulabilirim ?

Saçımı açtım rengi sarıya yakın turuncu oldu sonra igora sandre platin sarı boyadım ancak turuncumsu bi renk oldu şimdi nasıl platin yapabilirim

Kızlar başlıkta belirttiğim gibi durum bu, saçlarım dipten 6 santim falan uzadı kendi saç rengim siyaha bayağı yakın bu yüzden belli olmuyor, siyah rengin altında kızıl vardı 3 sene boyunca sürekli kızıla boyadım sonra sıkıldım siyah yaptım, şimdide daha açık renkler istiyorum kumral gibi ama saçlarımı da yıpratmak istemiyorum, ne derseniz bir çaresi var mı? uzun solukta olur fark etmez saç açıcı kullanmak hiç istemiyorum var ı yardım edebilecek
Saçların i açtın mi canım ben de senin durumunda ym şu an uzun senelerce kızıl kullandım arada kınada yaptım saçıma u

Back
X