eşiniz eskiden böyle değildi sanırım
hiç eşiniz sizi kırdığında: canın sıkkın sanırım. işyerinde birşeymi oldu gibi bir soru yönelttiniz mi?
eşinizi konuşturmayı denediniz mi? tabiki kimse heleki eşi tarafından böylesine kırılmak istemez ama, belkide eşinizin hakikaten ciddi sorunları vardır.
eşinizle diyaloğunuz nasıl? akşamları sadece yemek yiyerek tv izleyerek mi bitiyor? güncel olaylardan , eşden dosttan, işten konuşabiliyormusunuz?
ev masraflarını karşılıklı oturup hesaplayabiliyormusunuz? eşinizin maddi imkanı elvermediğinde ona destek olup: bu günleride aşacağız hayatım, olsun biraz dişimizi sıkar gelecek ay daha rahat ederizz diyormusunuz?
daha birçok şey...
siz konuşturdunuz mu eşinizi hiç?
sorunlarına ortak olmayı denediniz mi?
çünkü eşinizin davranışları agresif hemde çok agresif, ortada yolunda gitmeyen birşeylerin olduğunu gösteriyor.ve bu agresifliğinide size gösteriyor. bu tarz kırıcı hareketlerle açığa vuruyor.
eğer bunları yaptım adam aynı diyorsanız üzülerek söyleyeceğim
ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz:teselli:
unutmadan bence siz evliliğinizi ve eşinize davranışlarınızı bir gözden geçirin derim ben.
eşinizin laflarına hareketlerine çok takılmışsınız..
kimbilir belkide yanlış yaptığınız yada eşinizin sizden aslında beklediği ama yapmadığınız şeyler vardır.
bunlar size yaptığı hakaretleri haklı kılmaz ama birde kendinizi analiz etseniz..
mutlaka birşeyler bulabilirsiniz
eğer bulamıyorsanızda hakkınızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.