Herkese merhaba. Benim sıkıntılı oldugum bir durum var. En ufak bir seyde bayılıyorum. Sinirlendigim zaman sinir krizi geciriyorum bu sırada bayılıyorum annemlerin anlattıgına gore kasılıyormusun, nefes alamıyormusum, tuhaf sesler cıkarıyormusum. Doktora gittim epilepsi den suphelendi gerekli testler yapıldı ama hicbirsey cıkmadı. Bu aralar kendimi cok yorgun bitkin hissediyorum. Ayaga kalktıgım zaman basım donuyor tansiyonum dusuyor bayılacak gibi oluyorum. Gecen gun yanlıslıkla parmagımı kestim bir tuhaf oldum bayıldım kucuk bir kesik hic acımadı bile ama bayılmama sebep oldu. Birgun hastaneye gitmistim kan aldılar yine bayıldım. Bugun ilk defa gozlerime lens taktım sonra birden migdem bulanmaya basladı bayılmısım yine. O kadar kotu bir his ki. Ayıldıgımda bilincim yerinde olmuyor etrafımdakileri tanıyamiyorum annemi babamı hickimseyi tanıyamıyorum bir kac dakika sonra bilincim yerine geliyor. Neden boyle oluyor bilmiyorum. Asırı kiloluydum yaklasık 35 kilo verdim suan kilom normal ayrıca kansızlıkta var bunların da etkisi olabilir mi? Bunlardan baska bir sebebi olabilir mi? Cevapları icin herkese simdiden tesekkurler.[/QUO
Mesleğim tıpla ilgili değil fakat İlk aklıma gelen epılepsı oldu
ama troit ilede ılgılı olabılır dıye düşünüyorum.
troıt hormonlarının incelenmesini tavsiye ediyorum.
çünkü bütün vücüdun dengesını alt ust edebılıyor.