En ufak şeye ağlıyorum

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Özellikle aile içinde daha yoğun bu durum daha doğrusu benden büyük kardeşimle bir araya gelince çıkıyor beni zamanında dövmüştü iyi bir şekilde onunla aynı ortamda durunca davul gibi geriliyorum bir şey anlatırken sürekli heyecanlanıyorum çok korkuyorum yine döver diye o yüzden çok durmamaya çalışıyorum bugün ben ordayken geldi mecbur kalkamadım bi kaç kere aşağıladı en son sesi sertleşti ben hemen ağlayarak ortamı terk ettim napabilirim günüm mahvoldu güzel değildi zaten ama gecenin bi körü hıçkıra hıçkıra ağladım kimse de savunmadı beni.

Özellikle aile içinde daha yoğun bu durum daha doğrusu benden büyük kardeşimle bir araya gelince çıkıyor beni zamanında dövmüştü iyi bir şekilde onunla aynı ortamda durunca davul gibi geriliyorum bir şey anlatırken sürekli heyecanlanıyorum çok korkuyorum yine döver diye o yüzden çok durmamaya çalışıyorum bugün ben ordayken geldi mecbur kalkamadım bi kaç kere aşağıladı en son sesi sertleşti ben hemen ağlayarak ortamı terk ettim napabilirim günüm mahvoldu güzel değildi zaten ama gecenin bi körü hıçkıra hıçkıra ağladım kimse de savunmadı beni.
Keşke yasal olarak parasını verip, adam dövdürüp, kemiklerini kırdırmak serbest ve ulaşılması kolay birşey olsaydı. Düşündüm de hayali bile güzel bee 😂

Neden ağladığınızı anlamamış olabilirler mi?
O yüzden savunmamışlardır belki?

Çok mu şiddet gördünüz kendisinden? Birde önemi yok ama ben merak ettim neden dövdü sizi terbiyesiz

Neden ağladığınızı anlamamış olabilirler mi?
O yüzden savunmamışlardır belki?

Çok mu şiddet gördünüz kendisinden? Birde önemi yok ama ben merak ettim neden dövdü sizi terbiyesiz
yok bi kere haklı bi konuda hakkımı savunup bağırdım diye dövmüştü

İnsanin gorusnek zorunda ildugu kisiyle birlikteyken kendini baski altinda hissetmesi kadar zor bişey yok.biliyorum cok tanıdık..bence asla o yannzdayken o yokmuş gbi davranin boylelikle aranızda bir sınır olduğunu ilerleyen zamanlarda anlar ve onu asamaz.bu arada asla ondan korkrugunuzu gerildiginiz belli etmein

Kaç yaşındasınız? Aynı ortama girmemek daha iyi gibi. Ciddi travma oluşturmuş sizde
Evet inanılmaz travma yarattı nasıl desem yemek yiyeceğimizi duyunca aşırı ağlamaya başlıyorum birlikte oturucaz diye hemen önden yiyip kalkıyorum o kadar geriliyorum ki tüm kaslarım ağrıyor

O ortamdayken yokmuş gibi davransan. Birde artık çocuk değilsiniz birşey yapamaz ki. yaşınız kaç? Psikoloğa gitseniz iyi olur aslında buradan pek etkili olmaz söylediklerimiz

O ortamdayken yokmuş gibi davransan. Birde artık çocuk değilsiniz birşey yapamaz ki. yaşınız kaç? Psikoloğa gitseniz iyi olur aslında buradan pek etkili olmaz söylediklerimiz
zaten çocuk olmadığım dönemde dövdü ondan dolayı korkuyorum

Eski konularından biliyorum seni. Genel olarak ailenle aranda çok geçimsizlik ve şiddet var kardeşin sana, sen annene, annen sana şiddet uyguluyor ailecek normal değilsiniz. En azından kendi psikolojik sağlığın için en kısa zamanda bir işe gir para biriktir bu şekilde olmaz.

Eski konularından biliyorum seni. Genel olarak ailenle aranda çok geçimsizlik ve şiddet var kardeşin sana, sen annene, annen sana şiddet uyguluyor ailecek normal değilsiniz. En azından kendi psikolojik sağlığın için en kısa zamanda bir işe gir para biriktir bu şekilde olmaz.
Evet maalesef tek normal bendim beni de delirttiler şükür ilaçlarla toparladım biraz bu en normal halim

Şuan kendime farklı konudan psikiyatri araştırıyorum ablacığım Balıkesir'de isen bul beni el ele gidelim. Bir psikiyatri bize iyi gelecek yaralarımızı saracak. 😂 (Smile yanlış anlaşılmasın)

Psikolojik destek alın. Kendi kendinize merhem olmanız zaman alır, belki beceremezdiniz bile. Destek, kafada bitirmenizi hızlandırır.

Bence böyle tiplere karşı ağlamamaya çalışın. Korktuğunuzu anlarlarsa daha çok üstünüze giderler. Biliyorum zor ama güçlü durun. En korktuğunuz zamanda bile sert bakın. Bir de o evden biran önce kurtulmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.

Back
X