Test pozitif ama bu markanın yalancı pozitif çıktığını okuyorum burda hepErken gebelik testi yaptım pozitif mi sizce marka artimed
En ustekki owulasyon diğerleri normal testOvulasyon testini ne amaçla kullandınız? Bi de 6 ay önce mi yazıyor birinde o ne alaka onu çözemedim
Ovulasyon testini yumurtlama takibi için kullanmadınız yani onu sormuştum tamam, gebelik durumunda pik gibi oluyor yani T çizgisi C ile aynı koyulukta oluyor. Sizde henüz öyle bi şey yok maalesef. Herkeste de olmaz bu arada hiç ovulasyon yapıp strese girmeyin adetiniz gecikince normal test yapın benceEn ustekki owulasyon diğerleri normal test
Teşekkür ederim sağolun adetime 6 gün War normal test yaparsam çıkar mı yumutlamadan bir gün önce degerlendirdik yumurtlamadan sonra 4 kez daha değerlendirdik acaba şimdi normal test yapsam çıkar mıOvulasyon testini yumurtlama takibi için kullanmadınız yani onu sormuştum tamam, gebelik durumunda pik gibi oluyor yani T çizgisi C ile aynı koyulukta oluyor. Sizde henüz öyle bi şey yok maalesef. Herkeste de olmaz bu arada hiç ovulasyon yapıp strese girmeyin adetiniz gecikince normal test yapın bence
Erken dahaTeşekkür ederim sağolun adetime 6 gün War normal test yaparsam çıkar mı yumutlamadan bir gün önce degerlendirdik yumurtlamadan sonra 4 kez daha değerlendirdik acaba şimdi normal test yapsam çıkar mı
Bende bısey anlamadım sureklı yapıyorum senn ters düz koymuşsun bak ben sana atayım böyle olması lazımOvulasyon testini ne amaçla kullandınız? Bi de 6 ay önce mi yazıyor birinde o ne alaka onu çözemedim
Baştan yazdığımı okumuş olsaydınız anlardiniz ilki owulasyon testi diğerleri normal testBende bısey anlamadım sureklı yapıyorum senn ters düz koymuşsun bak ben sana atayım böyle olması lazım
Bende bısey anlamadım sureklı yapıyorum senn ters düz koymuşsun bak ben sana atayım böyle olması lazım
Estağfurullah peki owulasyon testinde iki gün üst üste silik çıkması ne demek inşallahÖzür dılerım onu gormedım en ustekı evılasyonsa oburleeıde normal testse hamılesınız o zaman ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?