uzun yıllardır tanıdığım sevdiğim bir arkadasım var. ama son zamanlarda iyice davranısları batmaya başladı. geçen gün ailesi yanımda ona anlattığım özel olan bir şeyi ağzından kaçırdı. ağzında bakla ıslanmaz zaten sasırmadım. ayrıca her şeyi abartarak anlatır olduğu gibi duru anlatmaz buna alıştım ama insanların yanında yapması çok saçma palavracı imajı oluyor bildiğiniz. çok korkaktır. birlikte anca 12 yasındaki çocukların arkadaşlarıyla gittiği yaptığı şeyler mümkün. çünkü korkaktır. yani yaşına göre davranmıyor ezik bir kişiliği var doğru düzgün arkadaşı falan yoktur. yanımda destek olacak bir arkadaş değil her zaman vazgeçirmeye çalışan biridir. ayrıca bana çok özeniyor. kıyafetlerimin gidip aynısını alıyor, bu benim en nefret ettiğim şeydir. o gün nasıl giyinip gittiysem aynı tarzda giyinir.
beni arkasından dedikodu yapan bir arkadas olarak görmeyin. ama insan sıkılıyor bir süre sonra. ben ikizler burcuyum. neşeliyimdir sürekli bir şeyler yapmak isterim sosyallesmeyi severim. böyle davranması beni çileden çıkarıyor. hep evde oturalım hiç dışarı çıkmayalım hiç arkadaşımız olmasın istiyor. kendine en ufak yakınlık gösteren erkeği direk kendine asıkmıs gibi yansıtıyor. bugünde benzer şeyler oldu çok sinirlendim kızlar. sizinde var mı böyle arkadaşlarınız. sizde sıkılırdınız değil mi bir süre sonra? haksız mıyım.. anlamayada çalısıyorum ama... mesafe koymaya çalıssam benden baska arkadası olmadığı için bırakmaz.
beni arkasından dedikodu yapan bir arkadas olarak görmeyin. ama insan sıkılıyor bir süre sonra. ben ikizler burcuyum. neşeliyimdir sürekli bir şeyler yapmak isterim sosyallesmeyi severim. böyle davranması beni çileden çıkarıyor. hep evde oturalım hiç dışarı çıkmayalım hiç arkadaşımız olmasın istiyor. kendine en ufak yakınlık gösteren erkeği direk kendine asıkmıs gibi yansıtıyor. bugünde benzer şeyler oldu çok sinirlendim kızlar. sizinde var mı böyle arkadaşlarınız. sizde sıkılırdınız değil mi bir süre sonra? haksız mıyım.. anlamayada çalısıyorum ama... mesafe koymaya çalıssam benden baska arkadası olmadığı için bırakmaz.