en yakın arkadaşım beni sinir ediyor.

minik11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
71
2
48
Eskişehir
uzun yıllardır tanıdığım sevdiğim bir arkadasım var. ama son zamanlarda iyice davranısları batmaya başladı. geçen gün ailesi yanımda ona anlattığım özel olan bir şeyi ağzından kaçırdı. ağzında bakla ıslanmaz zaten sasırmadım. ayrıca her şeyi abartarak anlatır olduğu gibi duru anlatmaz buna alıştım ama insanların yanında yapması çok saçma palavracı imajı oluyor bildiğiniz. çok korkaktır. birlikte anca 12 yasındaki çocukların arkadaşlarıyla gittiği yaptığı şeyler mümkün. çünkü korkaktır. yani yaşına göre davranmıyor ezik bir kişiliği var doğru düzgün arkadaşı falan yoktur. yanımda destek olacak bir arkadaş değil her zaman vazgeçirmeye çalışan biridir. ayrıca bana çok özeniyor. kıyafetlerimin gidip aynısını alıyor, bu benim en nefret ettiğim şeydir. o gün nasıl giyinip gittiysem aynı tarzda giyinir.
beni arkasından dedikodu yapan bir arkadas olarak görmeyin. ama insan sıkılıyor bir süre sonra. ben ikizler burcuyum. neşeliyimdir sürekli bir şeyler yapmak isterim sosyallesmeyi severim. böyle davranması beni çileden çıkarıyor. hep evde oturalım hiç dışarı çıkmayalım hiç arkadaşımız olmasın istiyor. kendine en ufak yakınlık gösteren erkeği direk kendine asıkmıs gibi yansıtıyor. bugünde benzer şeyler oldu çok sinirlendim kızlar. sizinde var mı böyle arkadaşlarınız. sizde sıkılırdınız değil mi bir süre sonra? haksız mıyım.. anlamayada çalısıyorum ama... mesafe koymaya çalıssam benden baska arkadası olmadığı için bırakmaz.

Keske özel sırlarını anlatmasaydın arkadaşına çünkü ağzından kaçırıyomuş,olmadık zamanlarda olmadık insanlara da anlatabilir ona anlattığın şeyleri dikkat et o yüzden..
evden hiç çıkmayalım demesi,seni taklit etmesi filan tuhafmış..sen aslında onu bi arkadaş ortamına filan götürseydin belki biraz sosyalleşir seni de bu kdr sıkmazdı

Keske özel sırlarını anlatmasaydın arkadaşına çünkü ağzından kaçırıyomuş,olmadık zamanlarda olmadık insanlara da anlatabilir ona anlattığın şeyleri dikkat et o yüzden..
evden hiç çıkmayalım demesi,seni taklit etmesi filan tuhafmış..sen aslında onu bi arkadaş ortamına filan götürseydin belki biraz sosyalleşir seni de bu kdr sıkmazdı

denedim ama onların arasında da tartısma çıkaracak gibi suratını asıp oturuyor...

en yakın arkadaşınız olduğundan eminmisiniz?sanki bu vasfını kaybetmiş yada hiç varolmamış..kimse kendisi için bu tarz düşünceleri barındıran bir arkadaşla arkadaş kalmayı haketmez..arkadaşınızın ve sizin daha fazla üzülmemeniz için görüşmeyi kesin..

valla mesafe koy biraz o halde....
zamanla o da uzaklaşır zaten...

bütün sevmediğin özellikler arkadaşında varmış neden hala mesafe koymuyorsun araya, sırlarını anlatma soğuk davran oda senden uzaklaşır zamanla zaten

Sırrını söyleme dostuna; dostunun dostu vardır, o da söyler dostuna bu sözü gayet mantıklı buluyorum sizin anlattıgınıza göre pek de yakın bir arkadaş gibi durmuyor bazı arkadaşlar vardır insanı rezil eder bazı arkadaşlar vardır vezir eder

arkadaşın için üzüldüm
tahammül edebileceksen arkadaşlık et ama dayanamıyorsan mesafe koy..

sana özeniyormuş ya düşün işte senin gibi olmak istiyor seni beğeniyor...

konuşsan anlar mı ki?

Madem en yakın arkadaşın, dedikoducu, korkak, asosyal, herşeyi abartıyor, seni taklit ediyor ve hiç desteklemiyor, o zaman sen onu en yakın arkadaş olarak görmüyorsun ona zorunluluktan katlanıyorsunuz demektir, bu durumda üzgünüm hayatım senin sosyalliğinden de şüphe duyarım. Yeni bir çevreye gir yeni iyi arkadaşlar bul ve bariz nefret ettiğin bir kızdan en iyi arkadaşım diye bahsetmekten vazgeç bence. İkiniz içinde daha iyi olur.

o arkadasından biraz uzak dur bence baskalarıyla takıl herkesin sadece 1-2 tane arkadası olacak diye bi sey yok ki

Back
X