en yakın arkadaşım için cok üzülüyorum

omaysaglam

kötü kalp kötü yorum kötü enerji insana geri döner
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
86
21
98
En yakın arkadaşımla sürekli dalga geçiyolar. Yüzündeki sivilceler, kulağınim kepce olmasi ve daja bir sürü saçma özellikleriyle dalga geçiyolar. Aslinda çok gereksiz şeyler ama hep başına geliyo. Daha kötüsü de sürekli benimle kıyasliyolar hamide daha güzel senin patronun sen onun kölesisin falan diyolar ben hayir falan diyorum ama arkadaşım sorun yapıyo bundan eminim bana sürekli sen cok güzelsin falan diyo aslında cok güzel degilim sadece o biraz patavatsiz herseyi hemen söylüyo arkadaşlarımız da ondan ona kızıp tipiyle dalga geçip beni övüyolar ben onun için üzülüyorum

Kaç yaşındasınız? Ergen hareketleri gibi geldi anlattıklarınız...Ergenlik çağlarında benle de çok dalga geçerlerdi, sonra birçoğu peşimden koştu Ben de şişmandım ondan çok alay ederlerdi, en yakın arkaadaşım da taş gibiydi:) Sonra üniversite başladı kilo verdim baya değiştim falan hepsi dumur oldu Bunlar geçici şeyler hiçbi şey olmaaaz

17 yaşındayız lise 3 yani :) haklısınız aslinda boyu kilosu gayet yerinde güzel bi kız :)

17 yaşındayız lise 3 yani :) haklısınız aslinda boyu kilosu gayet yerinde güzel bi kız :)

Siz dert etmeyin bence. Lisede hep öyle lafını bilmeyen kafası çalışmayan tipler olur. O kız bi ergenlikten kurtulsun o zaman görürüm o dalga geçenleri Siz de aynı bu dediğimi söyleyin ona.Şimdi o yanımda güzel buldukları arkadaşıma bakmıyorlar bile. Zaman çok şey değiştiriyor Bir de sivilceler için doktora gitsin, kulağı kepçeyse saçını toplamasın vs. Kusurları kurtarmak lazım

Bende de çok sivilce var aslında bu zamana kadar yoktu ama artık alnım full sivilce doldu özellikke kaslarımın arası bi tavsiyeniz var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…