• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım ve nişanlım :(

valla benim nişanlıma hiçkimse bu şekilde davranamaz... çünkü buna ne ben ne de nişanlım izin veriririz.

Senin nişanlın ses çıkarmıyomu bu duruma anlamadım? sen de neden şimdiye kadar birşey demedin nişanlına? durumdan rahatsız olduğunu buraya yazasıya kadar ona anlatsaydın keşke..

Sakın ilerde bu kadar saf davranma sonra üzülen sen olursun. Ortalık çakal dolu gözünü dört aç uyanık ol :KK66:

Bence açık şekilde konuşun ve bu hareketleri kesmesini isteyin. Eğer kesmezse bir daha bu tarz bir hareket gördüğünüzde herkesin içinde rezil etmekle veya nişanlısına söylemekle tehdit edebilirsiniz.

Cok sasirdim gecenelrde bende kuzenimle benzer bisey yasadim.ve hemen kestim iliskimi..arkadaslar hakli nisanliniza belirtin ben arkadadimin voyle civik bisey oldugunu bilmiyordum sen izin verme boyle dacranmasina sonra bizim basimiza patlar.senim hakkinda ona buna bakti diyor yarin bigun sanada iftira atar bama bakti diye aile meselesi cikar de mesefa koyalim.ben yaparsam olay cikar sen boz de..o bi bozarsa daha yapamaz zaten.seni kiskaniyor iliskini ve iyi niyetli degil
Kuzenim baktı diye iftara attı bana baktı diye iftara atarfikri hoşuma gittibunu da söylicem

valla benim nişanlıma hiçkimse bu şekilde davranamaz... çünkü buna ne ben ne de nişanlım izin veriririz.

Senin nişanlın ses çıkarmıyomu bu duruma anlamadım? sen de neden şimdiye kadar birşey demedin nişanlına? durumdan rahatsız olduğunu buraya yazasıya kadar ona anlatsaydın keşke..

Sakın ilerde bu kadar saf davranma sonra üzülen sen olursun. Ortalık çakal dolu gözünü dört aç uyanık ol :KK66:
İkimiz de fahatsızız.nişanlıma da bu konuyu dile getirdim. Kızdan uzaklaştı hiç konuşmuyor arasına mesafe koydu ama kız yaklaşıyor. Şimdi iök konuşmamızda söylicem sert bi dille uyarmasını. Bakalım o zaman neler olacak anlatırım size.

bundan bi kaç ay önce ben de bu tarz bir konu açmıştım tek fark ben yeni evliyim .Burdan arkadaşlar destek verdiler saolsunlar .Ben sorunu eşimle paylaşarak halletim ve sabrederek bu süre zarfında onun her görüşme talebini reddettim kendim tek görüştüm eşim olmadan ve geçen ay bombayı patlattık birlikte kuaföre gittik ve 2 aydır eşimi göremiyordu çünkü hep bahane uydurduk neyse .Kuafördeyken eşim seni gelip alıyım dedi tamam dedim ve arkadaşıma söyledim birden nasıl bir coşkulu sevindi anlatamam yanaklar kızardı felan :) neyse eşim geldi benim biraz daha işim vardı arkadaş kuaförün kapısının önünde bekliyodu ama eşim onun suratına bile bakmadan benim kuaförümle muhabbet etti :) bizimki bi bozuldu bi bozuldu bastı gitti sonra :) ve geçenlerde sudan bi sebepten benle kavga etti çok ta umrumda yani kendi kendine çıkıp gitti, hayatımızdan o yüzden sana tavsiyem nişanlınla birlikte hareket et sinsi ol nişanlının sana olan zaafını kullan tatlı dille hallet işini başarılar dilerim ve haberlerini bekliyorum :)

Back
X