en yakın arkadasımın amacı ne ?

soguklarkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
334
15
118
en yakın arkadasım yakında evlenıyor kendısı nısanlı.nısanlısı farklı sehırde.sureklı gelıp gıden arayan soran bır arkadasım yalnız nısanlandıktan sonra ozellıkle nısanlısı geldıgınde ya da o nısanlısının yanına gıttıgınde gorstuklerı zaman zarfında(3-5-10) gun ne arıyor ne soruyor.arıyorum cevap yok mesajlara da cevap yok nısanlısının yanından geldıgı zaman ya da nısanlısı gıttıgı zaman hıcbır sey olmamıs gıbı aramaya baslyor benı.hatta nısanlısının yanındayken telefonu kapattıgı bıle oluyor normal mı sızce bu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
en yakın arkadasım yakında evlenıyor kendısı nısanlı.nısanlısı farklı sehırde.sureklı gelıp gıden arayan soran bır arkadasım yalnız nısanlandıktan sonra ozellıkle nısanlısı geldıgınde ya da o nısanlısının yanına gıttıgınde gorstuklerı zaman zarfında(3-5-10) gun ne arıyor ne soruyor.arıyorum cevap yok mesajlara da cevap yok nısanlısının yanından geldıgı zaman ya da nısanlısı gıttıgı zaman hıcbır sey olmamıs gıbı aramaya baslyor benı.hatta nısanlısının yanındayken telefonu kapattıgı bıle oluyor normal mı sızce bu ?
Telefonu kapatmasi ayip tabiki ama telasini heyecanini hos gor dugun yakin diyosun, bunu nisanli ve dugunu yakin biri olarak yaziyorum :)) bende cogu zaman arkadaslarimi ihmal edebiliyorum mesajlarina cevap veremiyorum falan ama insanlarin anlayisla karsiliycagini dusunuyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arama da arada bir mesaj bırak.Eğer bir sorun varsa o sana söyler bence de telaştandır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah Allah bu normal tabi, diyenlere şaşırdım. neresi normal bunun, tamam yüzyüze görüşemezler belki ama telefonudamı açamaz yada mesaja cevaptamı veremez, hayret yani , hadi birlikteyken açmadı tlf ama ilk müsait olduğunda arayıp, cevap yazması gerekir.. ben böylelerine koca delisi diyorum, vardı benimde böyle bi arkadaşım, erkek arkadaşını hoş tutmak için bana yapmadığı kalmadı. sanırım seninkide benim arkadaşa benziyor, o zaman gardını al derim ... beklentini en aza indir, o yokmuş gibi davran, arama-sorma, zaten böyleleri kendi keyfi yerindeyken aramaz hiç ama sana ihtiyacı olduğunda tüm yüzsüzlüğüyle koşarak gelir

madem bu kadar yakınsınız, sana neden konuşamadığını açıklaması lazım, onun yanındayken açamıyorum tlf. kusura bakma demesi lazım, hiç bi şey olmamış gibi aramaya başlaması saygısızlıktan başka ne olabilir?

Son düzenleme:

Bak bu normal degil isde arkadassa gercek dost asla bir erkek icin dostunu birakmaz ha mutlaka telasi olur firsat bulamdgi anlar olur.ama seninde gönlünü yapmali sana yanlz oldgu hissettrmemeli.yada o gider gitmez aklina dusmememlsn

Back
X