• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşımla başım dertte :(

ojess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.800
979
73
Arkadaşlar benim yıllardır arkadaşım olan kişinin eşime olan tavırları beni rahatsız ediyor eşimden eminim hiç bişeyin farkında değil bende kendi kendime vesvesemi yapıyorum diye düşünüyorum ama kötü hissediyorum.Dün eşimin en yakın arkadaşıyl ne zamandır istiyorduk bizimki çocuğu daha önce beğenmemişti neyse dün biraraya getirdik sürekli eşime takılması bakışları hep eşimin üstünde eşim samimi sıcakkanlıdır ve benim arkadaşım olduğu için kırmaz onu ama bi noktadan sonra ben eşimi uyardım karşılık verme diye şaşırdı ama sözümü ikiletmez ve bizim kız arkadaşı beğendiğini söyledi oda bizmkini beğenmiş bu haftasonu tekrar buluşmaya karar verdik ben son anda karar değiştirdim haftasonu başka bir sözümüz olduğunu onlarla buluşup sonrasında ayrılcağımızı sööyledim arkadaşıma ve beklediğim tepki geldi biden isteksizleşti biz napcaz ikimiz pek konuşkan değil çocuk filan yan çizmeye çalışıyo ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen bana bir yol gösterin ya hepsi benim paranoyaklığımsa kimseyi kırmak istemiyorum ama içim çok daraldı normalde kıskanç biri değilim çok bayan arkadaşlarımız var onun iş yerindeki bayanların çoğunuda tanırım severim daha önce hiç böyle birşey yaşamadım ve hissettmedim lütfen bir akıl verin :(

normalde iş yerinde aynı bayanlamı muhattapsınız siz eşinizin davranısı o bayana karsı nasıl

Çok ciddi konular gerçektende, siz gitmediğiniz için yan çizmesi düşündürücü? Birbirlerini beğendilerse aslında başbaşa vakit geçirmeyi, birbirlerini yakından tanımak istemesi lazım. Eğer eşine karşı ilgisi olduğunu hissediyorsan arana mesafe koymalısın, ki bunu kırarak yapmana da gerek yok. İletişimi yavaş yavaş kesebilirsin. Ama dediğim gibi önce emin olman lazım bazı şeylerden.

Bunları birbiriyle tanışsınlar diye bir araya getirmediniz mi?

İnsan özel vakit geçirip de daha yakından daha hızlı tanır. Sonuçta gurup halinde konuşulacaklar farklı olabilir, iki kişiyken daha derinleşebilir ki bunlar özel ilişki için tanıştırıldıysa. Kızın bu şekilde tepki vermesi sen yanlış anlamadıysan garip gerçekten. Ama insan arkadaşını tanır, o da çok konuşkan değilse sıkılıyor olabilir ya da çekingenlik vardır daha.

Kadınlar genellikle hislerinde yanılmazlar.
Eğer bu kıskançlık hastalık boyutunda değilse.
Neden ilişkinizi kesmek yerine birilerini tanıştırıyorsunuz ki..
Görüşme kararı alsalar bile birlikte plan yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Eşinizden tamamen kurtaramazsınız yani.
En iyisi senden hoşlanmıyorum diyerek ilişkiyi bitirmek.
Sonradan üzülmektense, bunu hakeden birine böyle davranmakta mahzur yok bence..

Arkadaşınızı tanıştırdığınız çocuk gerçekten sessiz mi peki ? Yani aynı ortamdayken az mı konuştu, belki gerçekten ne yapacağını bilemiyordur ya da çift olarak buluşunca daha rahat edeceğinizi düşünüyordur. Arkadaşınızın ağzını arayın, çocuktan gerçekten hoşlanmamış mı anlamaya çalışın.

kadın hissiyatı yanılmaz derim. benimde başıma gelmişliği vardır.
Temkinli olun. gerekirse aranıza duvar örün ve samimi olmayın lütfen.

ben olsam eşlerle birlikte görüşmezdim öyle bir şey hissettiysem..temkinli olmak iyidir.

yanılmıyorsun bence, fiili eyleme geçilmediyse bile hissiyat vardır arkadaşında eşine karşı, yoksa insan zaten konduramaz uzunca bi süre takip eder ben mi yanlış anlıyorum diye.

Şüphelenmekte haklı olabilirsin. Kadın hissiyatı boşa çıkmaz. Ama bence bir süre daha gözlemlemeye bak.

Arkadaşın o çocuktan hoşlanmış olsa başbaşa olmaya bakardı. Grup halinde takılınca daha rahat edecekmiş gibi bir mantık sezdim yazdıklarında.
Eşine belli etmen için erken. Bir süre daha sabırlı olup gözlemle emin olunca eşinle paylaş ve mesafe koy bence.

Normalde kıskanc olmadıgınz icin bu süphenzde haklı olabilirsinz dikkatli olun bence ama su da var ki sırf esinizle vakit gecirmek icin hoslanmadıgı birine hoslandım diyebilir mi bi insan?sonunu düsünmedi mi yani hic. öteki adama yazık (süphelerinz dogruysa)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normalde kıskanc olmadıgınz icin bu süphenzde haklı olabilirsinz dikkatli olun bence ama su da var ki sırf esinizle vakit gecirmek icin hoslanmadıgı birine hoslandım diyebilir mi bi insan?sonunu düsünmedi mi yani hic. öteki adama yazık (süphelerinz dogruysa)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşının eşinden hoşlanabilen bir insan eğer hissedilen doğruysa.
Ona kur yapabilen bir kadının öteki adama yazık etmesi çok normal..
Ne yazık ki herkes sizin kadar vicdanlı, iyi yürekli ve doğru insan değil..

Arkadaşlar benim yıllardır arkadaşım olan kişinin eşime olan tavırları beni rahatsız ediyor eşimden eminim hiç bişeyin farkında değil bende kendi kendime vesvesemi yapıyorum diye düşünüyorum ama kötü hissediyorum.Dün eşimin en yakın arkadaşıyl ne zamandır istiyorduk bizimki çocuğu daha önce beğenmemişti neyse dün biraraya getirdik sürekli eşime takılması bakışları hep eşimin üstünde eşim samimi sıcakkanlıdır ve benim arkadaşım olduğu için kırmaz onu ama bi noktadan sonra ben eşimi uyardım karşılık verme diye şaşırdı ama sözümü ikiletmez ve bizim kız arkadaşı beğendiğini söyledi oda bizmkini beğenmiş bu haftasonu tekrar buluşmaya karar verdik ben son anda karar değiştirdim haftasonu başka bir sözümüz olduğunu onlarla buluşup sonrasında ayrılcağımızı sööyledim arkadaşıma ve beklediğim tepki geldi biden isteksizleşti biz napcaz ikimiz pek konuşkan değil çocuk filan yan çizmeye çalışıyo ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen bana bir yol gösterin ya hepsi benim paranoyaklığımsa kimseyi kırmak istemiyorum ama içim çok daraldı normalde kıskanç biri değilim çok bayan arkadaşlarımız var onun iş yerindeki bayanların çoğunuda tanırım severim daha önce hiç böyle birşey yaşamadım ve hissettmedim lütfen bir akıl verin :(

Ne hissettiyseniz, sizi temin ederim dogrudur. Benim esim sogukkanli olmasina ragmen yakin sayilabilecek bir arkadasim ayni seyleri hissettirmisti bana da. Esim onunla ikinci gorusmemizden sonra teşhisi koymuştu. Bu k.lt.ğı hayatindan cikar dedi. :ssz:

Canım bazı kadınların öyle sorunlaır var maalesef. Hani birinin elde ettiği adamı ne bileyim çalmak egolarını tatmin ediyor gibime geliyor.
Artık başka açıklama bulamıyorum çünkü bu tür olaylar benim çevremde de baya oldu. Arkadaşınla kaç yıllık arkadaşsınız?
Bence eşinin olduğu ortamlara artık onu sokmaktan vazgeçmelisin. Bu konuda gelipte sana hesap soracak yüzü olacağını düşünmüyorum.

Diyelim ki hislerinizde haklısınız , eşiniz fark ettiğinde zaten cevabını verir , tavrını koyar arkadaşınıza . E o zaman zaten sorun yok. Yok farklı davranır diyorsanız sorun çok daha büyük ve arkadaşınızla ilgili değil demektir.

aslı vardır yada yoktur
sonuçta sen huzursuz olmuşsun
:50:

vesvesemi değilmi diye kendini yorucağına
aç mesafeni

hiç bir kadında gereksiz yere böyle olumsuz şeyleri hissetmez
içini kemirceğine
hzuurun yerinde olsun
muhatap ta olma

kız arkadaşınızın hareketleri daha önce de öyle miydi son zamanlarda mı böyle hissetmeye başladınız. Önce bunu netleştirin sonra mesafe koyun. Eşinize bişey belli etmeyin siz soğutun arayı.

Kadınların 6 hissi her zaman doğru söyler bence harekete geç , hem niye kıskanç olmayacakmışsın
kadın senin eşinle ha,ha,hi,hi konuşsun sen rahat ol ,olmaz o seninle daha çok konuşmalı anlamam ben kadın azgın hormonlu oluşundan , gerekeni yap

Valla diyaloğu kesmek için şüphe bile yeter.Sen samimiyeti yavaş yavaş kes.Ayrıca bunların evlendiklerini düşün.Kadın takıntılı bir tipse,ki normal görünüp sonradan manyak çıkan çok,sürekli grup olarak takılmak isteyip eşini ablukaya da alabilir.

Back
X