en yakın arkadaşının hoşlandığı kişinin, senden hoşlanması....

pardon_ama

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
690
1.072
18
51
hanımlar kardeş gibi büyümüş 2 arkadaş düşünün..A nın hoşlandığı var ama söyleyemiyor, diğer arkadaşı B, bir bahaneyle onları arkadaş grubuyla bir araya getiriyor...fakat o kişi, B ye ilgi gösteriyor...bu toplu görüşmeler 2-3 kez tekrarlanıyor...bu arada B ninde kafası karışıyor...
kızlar bu durumda siz olsanız ne yapardınız...
not: başkası adına soruyorum...

Son düzenleme:
hanımlar kardeş gibi büyümüş 2 arkadaş düşünün..A nın hoşlandığı var ama söyleyemiyor, diğer arkadaşı B, bir bahaneyle onları arkadaş grubuyla bir araya getiriyor...fakat o kişi, B ye ilgi gösteriyor...bu toplu görüşmeler 2-3 kez tekrarlanıyor...bu arada B ninde kafası karışıyor...
kızlar bu durumda siz olsanız ne yapardınız...
x=mc2 deyip uzaklaşırdım böyle işlerden.

B nin kafası niçin karışıyor?
Eğer karşı tarafa olan ilgiden hoşnutsa birkez daha düşünsün derim sonuçta yolun başında tabii arkadaşı onun için daha onemliyse

A nın kendine güveni olsun, kimseyi takmasın..Zaten dikkat cekecektir. bu sefer A istemezkimseyi kendi yoluna bakar :)

B nin kafası niçin karışıyor?
Eğer karşı tarafa olan ilgiden hoşnutsa birkez daha düşünsün derim sonuçta yolun başında tabii arkadaşı onun için daha onemliyse
b nin şöyle kafası karışıyor, aslında tam benim aradığım kişilikte biriymiş, nerden aralarını yapmaya çalıştımki diyor, yakın arkadaşını tabiki kaybetmek istemiyor...

Sizin yaşınız kaç eğer daha ergenlik çağlarıysa sizde bunlar çok normal

Eğer büyükse yaşınız hiç birşey yapma zamana bırak herşey olacağına varır sen sadece vicdanını rahatsız edecek şeyler yapma mesafeni koru mesafe hayat kurtarır 👐

Böyle konular cidden beni sinirlendiriyor ya. Belli ki arkadaşınız hoşlanmış ve siz de ayarlamaya çalışmışsınız, şimdi ne demek kafam karıştı ya..

Sizin yaşınız kaç eğer daha ergenlik çağlarıysa sizde bunlar çok normal

Eğer büyükse yaşınız hiç birşey yapma zamana bırak herşey olacağına varır sen sadece vicdanını rahatsız edecek şeyler yapma mesafeni koru mesafe hayat kurtarır 👐
yaşlar 23

Arkadaşımın üzülmesini istemezdim.Belli ki çocuk B’nin ara yapma çalışmalarını B kişinin kendiyle flört etme çabaları olarak algılamış.

20 yaşında falandım başıma geldi. Arkadaşım bir gençten hoşlanıyordu ve açıklamıştı bize. Meğer o çocuk da benden hoşlanıyormuş. Bir yakınlık oldu aramızda ama devam edemedim çünkü arkadaşımın duygularını biliyordum. Böyle durumlarda karşıdan adım görmedikçe duyguları anlatmak sanırım hata. Çünkü çocuğun bana söylediği şu oldu “benim ne suçum var...”

Back
X