en yakın arkadaşının hoşlandığı kişinin, senden hoşlanması....

yahu kizlar boyle bisey basima geldi benim maalesef. 'arkadas' degildi tam ama uzaktan tanidigim sevdigim bi kizla bulusma imkanimiz dogdu, bulustuk. bir erkekten cok hoslandigini daha once anlatmisti bana. Allah in isi iste, herif bizden bikac masa otede oturmasin mi? yanimiza geldi, hos bes yapildi. gunun ilerleyen saatlerinde bizimle takilmak istedigini soyledi arkadasa, kiza bes milyon tuyo verdim soyle pas at, boyle sirnas diye. daha flortoz olmasini tavsiye ettim kisacasi.
herif geldi, sohbet guzeldi, eglenceliydi. arkadasim yine biraz pasif kaldi, ikidebir kiza pas atiyorum muhabbeti daha cok sahiplensin filan diye ama i ih.

herifin bana karsi ilgisini benim arkadas fark etmis (sezdim, ama ustune olmadim acikcasi), benim bir isime bakacakti herif (cok ciddi bir konuydu bu), o yuzden numarami istemis, arkadasim benden izin aldiktan sonra verdi. ve arkadasim o gorusmeden sonra bidaha muhattap olmadi benimle. herifle bikac kez yazistik konuyla alakali gayet resmi tesekkur ettim kapandi gitti. ama bu herif ara ara yazmaya basladi bana. resmiyete cevirip kapattim konuyu, sonunda olan oldu ve yeni flort etmeye basladim (su anda kocam olan haha) adama telefonumda bisey gosterirken birden o heriften mesaj geldi 'elaide hanim ulkeye girislerinizi yasakliicam artik bu nasil bir ilgisizliktir' blabla tarzinda bisey. ay sevgilime aciklayana kadar gobegim catladi. herifi tazecik korpecik sevgilimin yaninda blokladim her mumkun sekilde whatsapptan telefondan sildim, soyle degersiz boyle alakasiz biri diyerek. o hikaye de oylece kaldi. herifin hem arkadasimla ilgilenip hemde bana pas atmasinin terbiyesizligi de cabasi. pis. sen kimsin ki tarzin ne ki ilgimi cekebilesin be. bak simdi sinirlendim, herifi neden boyle diyerek bozmadiysam.

Kımse benı kınamasın acık ve net konuscam yarın A bırıyle evlense b aaa bu tam benim ıstedıgım gıbı biri deyıp göz mu koyacak...hepımızın cevresı hepımız arkadaşımızın eslerını secımlerını takdir edıp evet karakter olarak uyumluyuz senın esınle bırbırımıze benzıuoruz diyoruz ama göz koymuyoruz kafamız karışmıyor b yı hıc tasvıp etmedim ..a olsam b ye acaba olusur adamıda kafamdan sıler atardım....

Lisedeyiz, arkadaşımız çocuktan hoşlanıyor. En yakın arkadaşı olan diğer arkadaşımız da gideyim senin için konuşayım dedi. Biz camda bekliyoruz ne olacak diye. Bi geldiler çocukla kol kola ruhospu. :KK53::KK70:

Lisedeyiz, arkadaşımız çocuktan hoşlanıyor. En yakın arkadaşı olan diğer arkadaşımız da gideyim senin için konuşayım dedi. Biz camda bekliyoruz ne olacak diye. Bi geldiler çocukla kol kola ruhospu. :KK53::KK70:
bir anıda ben anlatayım aklıma getirdiniz:)
17 yaşlarınada falandık..bir kız arkadaşın doğum gününü kutlamaya gitmiştik...bir kız arakadaşımızda subay okulunda okuyan 1 erkekle yeni tanışmış, onuda getirmiş doğum gününe...sonra müzik felan çalmaya başladı..dans felan derken
bi baktık gelen erkek, doğum günü kızını aldı başladı dans etmeye...sonra baktık habire sohbet falan ediyorlar, getiren kız çok bozuldu yazık bişi de yapamadı...ben erken ayrılmıştım doğum gününden, aradan yıllar geçti bi duydumki
doğum günü kzıyla evlenmiş o erkek:)

17 yaşlarınada falandık..bir kız arkadaşın doğum gününü kutlamaya gitmiştik...bir kız arakadaşımızda subay okulunda okuyan 1 erkekle yeni tanışmış, onuda getirmiş doğum gününe...sonra müzik felan çalmaya başladı..dans felan derken
bi baktık gelen erkek, doğum günü kızını aldı başladı dans etmeye...sonra baktık habire sohbet falan ediyorlar, getiren kız çok bozuldu yazık bişi de yapamadı...ben erken ayrılmıştım doğum gününden, aradan yıllar geçti bi duydumki
:))) adam geeçekten etkilenmiş :p sizin b sadece bozulmuş yazık bizim kız ağlamıştı. :)

hanımlar kardeş gibi büyümüş 2 arkadaş düşünün..A nın hoşlandığı var ama söyleyemiyor, diğer arkadaşı B, bir bahaneyle onları arkadaş grubuyla bir araya getiriyor...fakat o kişi, B ye ilgi gösteriyor...bu toplu görüşmeler 2-3 kez tekrarlanıyor...bu arada B ninde kafası karışıyor...
kızlar bu durumda siz olsanız ne yapardınız...
not: başkası adına soruyorum...

valla bunu düşnüyor olman bile saçma sen gerçek dostluk nedir bilmiyorsun daha ağır konuşurum da neyse

Ben bu arkadaş adındaki kötü insanlardan nefret ediyorum benim de canım kanım dediğim insan sevgilimi elimden almay açalışmış ben ayakta uyuyorum sevgilim bana anlatıyor bide ona kızıyorum benim kardeşim hayatta öl bişey yapmaz neyse daha sonra yazışmaları okudum başımdan kaynar sular döküldü ve şuan sürünüyor gerçekten kötü durumda arkadaş olmadan önce insan olmayı öğrenseler keşke bide kardeş gibi büyümüşmüş sinirim zıpladı

Ben bu arkadaş adındaki kötü insanlardan nefret ediyorum benim de canım kanım dediğim insan sevgilimi elimden almay açalışmış ben ayakta uyuyorum sevgilim bana anlatıyor bide ona kızıyorum benim kardeşim hayatta öl bişey yapmaz neyse daha sonra yazışmaları okudum başımdan kaynar sular döküldü ve şuan sürünüyor gerçekten kötü durumda arkadaş olmadan önce insan olmayı öğrenseler keşke bide kardeş gibi büyümüşmüş sinirim zıpladı

ya oda bırsey mı :KK70:
ben evlenmeden once bır zırtapozla sözluydum
benı en yakın arkadasımla dostumla aldattı ve evlendıler :KK70::KK70::KK70:
3 ay sonra da bosandılar oda ayrı tabı

hanımlar kardeş gibi büyümüş 2 arkadaş düşünün..A nın hoşlandığı var ama söyleyemiyor, diğer arkadaşı B, bir bahaneyle onları arkadaş grubuyla bir araya getiriyor...fakat o kişi, B ye ilgi gösteriyor...bu toplu görüşmeler 2-3 kez tekrarlanıyor...bu arada B ninde kafası karışıyor...
kızlar bu durumda siz olsanız ne yapardınız...
not: başkası adına soruyorum...
Her buluşmada bulunmam artık

Back
X