Çok yakın Bi kız arkadaşım var.gercekten severim onu.nisan atmıştı ve 3 aydır biriyle birlikteydi.is yerindenmis.en son görüşmemizde çok mutluydu. Ama geçen gün bana benimle görüşmek istediğini söyledi görüştük. Bana yeni sevgilisinin ona yaptığı şeylerden bahsetti.uzunca dinledim.dedigine göre, bu çocuğa gel Bi yerlere gidelim 1 gün kalırız demiş, çocukta tamam demiş.sonra bayağı yakinlasmislar.2 hafta sonra çocuk bunu sallamaya başlamış. Kız görüşelim demiş çocuk sabaha kadar mesajına cvp yazmamış. Diğer gün dönmüş. Kızda ne umursamaz sorumsuz sun demiş.cocuk orda saydirmaya başlamış. Sen kimsin ki sana hesap vereceğim demiş. Bende dedim ki, beni dinlersen eğer,artik hiç görüşme, çünkü anlaşılan seni hicbisey olarak görmüş. Değer verse sana, sen kimsin ki diye bağırmaz dedim.boyle saygısızlık yapan biriyle görüşmek istiyomusun gerçekten dedim.Arkadasim ise hala bekliyo,bana sahip çıkar diye düşündüm diyo, dedim neden çıksın ne yaşadın 3 ayda sanki sahip cikicagi dedim,ciplaktik surtundu dedi.ama bakireyim dedi. Orda anladim adamin amacini.dedim boyle bisiyden sonra en ufak bi lafinda sana sen kimsin diyosa seni umursamadığı anlaman gerekirdi uzulen sensin suan dedim. ne olursa olsun sahiplenmek zorunda degil.sonucta ikiniz istemişsiniz dedim.bunun için onu bekliyosan üzülürsün dedim. Sil engelle her yerden dedim.yapabilicegin bisy yok çünkü dedim.haklisin dedi.ama çok üzgün. Onu ilk defa öyle gördüm. Benim ona bu durumda verebileceğim tavsiyem yoktu ki. ne diyebilirdim ki.yanindayim zararın neresinden dönersen kardır dedim.ama onun için nafile biliyorum.keske onu koruyabiseydim ama ben napabilirdim ki.ya ne deseydim bilmiyorum.adama dün yazmış konuşmak için, adamın cevabı, canin mi çekti olmuş. Bende dedim sen hala engeli basamiyomusun. dedi ki bikac gun daha beklim. Sen bilirsin dedim.ama ben o adamı görsem parçalarım heralde.