En Yeni Trend Alışveriş Siteleri

serrayudum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
15
0
0
35
İstanbul
Merhaba Kızlar;
Bugün Biryıldızol Com hakkında yazacağım. Yarın da iki yeni alışveriş sitem daha var. Röpörtajlarında okuduğum kadarı ile ünlü simaların yeni tercihi olan bir moda ve alışveriş sitesi. Konseptleri ise çok ilginç, Hollywood ünlülerinin günlük hayatta kullandıkları kıyafetleri satıyorlar, bir de kırmızı halı kıyafetlerini dikiyorlar. Ayrıca dünya markalarının outlet satışını da yaptıkları için çok rağbet görüyor. Kapıda ödeme seçeneği ve tüm kredi kartlarına da 12 taksit avantajı var. Bir bakın derim.
Kategorileri ise Şöyle:
Bandaj Elbise(Herve Leger)
$herve-leger-bandaj-elbise-873.webp
Tapılası elbiseler, normal satış fiyatı 1900USD, burda 389TL civarı... 169 çeşit elbise var ve korse etkisi yaratarak vücudu iki beden ince gösteriyor. Hem günlük hayatta hem de dışarıda rahatça kullanılabilir.
Hollywood Modası:
$victoria-beckham-askeri-stil-kalem-dizalti-elbise-41.webp
Adından da anlaşılacağı gibi Hollywood ünlülerinin günlük hayatta giydikleri kıyafetleri satıyorlar, biraz çeşidi arttırmaları gerekiyor bence...
Ayakkabı çanta :
$gucci-1571.webp
$gianmarco-lorenzi-platform-crystalline-modeli-410.webp
Hemen hemen tüm dünya markalarını çok ucuza alabilirsiniz. Jimmy Choo'dan Gucci'ye her marka mevcut. Bazı ürünler piyasa fiyatının çok altında ve sertifikalı olarak gönderiyor, ben Gucci çanta aldım.
Runway

Back