• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enayi zannediyolar heralde !

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar bugün yine yalnız kalmamak için takıldığım kızlarla yemeğe gidcektik arkadaşımın arabasındaydık yakın bi yere gitmiştik sonra geri döndü arabasını okula parketti ve bana annemler başka yere gitmeme kızıyolar seninkiyle gidelim dedi ne diyceğimi bilemedim madem izin vermiyolar neden benim arabamla gidebiliyorsun? resmen benzin parası için yaptı.çok sinir oldum ben kendme göre arkadaş bulamıycakmıyım ya :(

Git-geri dön yakmış zaten benzini götürseymiş ya
''Benimkilerde istemiyor yürümeye ne dersin ? '' deseydin keşke
Bu kadar küçük hesaplar peşinde olan insanları hayatına sokma zaten
Boşver yalnız kal daha iyi

canım boyle kucuk hesaplar yapan ınsanları hayatın da tutma .

bu tur hesaplarıda ne yazık kı hemcınslerımız cok yapıyor .

canım boyle kucuk hesaplar yapan ınsanları hayatın da tutma .

bu tur hesaplarıda ne yazık kı hemcınslerımız cok yapıyor .

ben ne diceğimi bilemedim ama ona bunu söylemek istiyorum şakayla karışık bile olsa söylemek istiyrm enayi olmadığımı herşeyi farkettiğimi bilsin istiyorum.

senin araban varsa neden onun arabasına bindin ki zaten
kendi araban varsa kimseye minnet etme bence
biniyorsan da madem üçün beşin hesabını yapan çiğ insanlar benzin parasını paylaşmayı teklif et

böyle insanlarla arkadaşlık edeceğine yalnız kal daha iyi
ayıptır ya

ben ne diceğimi bilemedim ama ona bunu söylemek istiyorum şakayla karışık bile olsa söylemek istiyrm enayi olmadığımı herşeyi farkettiğimi bilsin istiyorum.

Benzin parasının hesabını yapan biri daha nelerin hesabını yapmaz ki
Sana daha çok fırsat çıkar,merak etme
Sende belirt enayi olmadığını alttan alttan :34:

sen "yalnız kalmamak" için onlarla "takılıyormuşsun", onlar da benzin parasından kurtulmak için böyle bişey teklif etmişler. aslında iki taraf da birbirini kullanıyo gibi sanki :44:

gerçek arkadaşların olursa etrafında böyle bi sorun olmaz umarım...

Son düzenleme:
sen "yalnız kalmamak" için onlarla "takılıyormuşsun", onlar da benzin parasından kurtulmak için böyle bişey teklif etmişler. aslında iki taraf da birbirini kullanıyo gibi sanki :44:

gerçek arkadaşların olursa etrafında böyle bi sorun olmaz umarım...

ahhh ahh gerçek arkdş bulabilsem keşke :(

Kücük hesap mi büyük mü diyemiyecegim. Siz neden dert ettiniz ki ? Hep bulustugunuzda kimin arabasiyla geziliyor merak ettim simdi. Diger tarafida dinlemek lazim.

Belki istisnai bir durumdur, o an öyle gerekmiştir.

Arkadaşlıklar arasında bunu enayilik olarak görmüyorum.

Bir daha aynı şey tekrarlanırsa niyetleri anlaşılır ve üstümde nakit yeteri kadar yok, benzini ortak alalım dersiniz.

arkadas bulmak bu devirde cok zor..
tanidigim bir arkadasim var, etrafinda bir sürü arkadasi var,
hangisi iyi ? onca arkadasin arasinda..
bu devirde kimse samimi degil.. benim sadece bir tane cok iyi anlastigim arkadasim var
oda orta okuldan beri, kendisi rus, hala cok enderde olsa görüsürüz..
onun gibi baska bir arkadasim olmadi hic, herkeste mutlaka bisey cikiyor..
artik kizlar cok kiskanc.. bu yüzden uzak durmak tercihim..

ben şeffaf olma taraflarıyım..şakayla da olsa nedenini sorardım..yoksa insanın içini yiyp bitiriyor bu düşünceler..bir kişiye zaman harcıyorsunuz, emek veriyosunuz sonra kafaya birşey takılınca insan o kişiye güvenemiyor,soğuyor..eee yeni biriyle oturup kalkmak arkadaş olmak o kadar kolay mı

Back
X