Endişeleniyorum..

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.879
2.252
333
Merhaba kızlar. Sağlıklı günler diliyorum.
Karantinamin 26. Günündeyim mümkün olduğu kadar avantaja çevirmeye çalışıyorum. Haliyle buralarda da biraz fazla takılır oldum . Bebeğini kaybedenleri gördükçe sanki çocuğuma allah korusun bir şey olacak gibi hissediyorum korkuyorum . Eşi aldatanlari okudukça 4 senedir yapmadığımı yapip telefonlarını kurcalamaya basladim.. Bu okuduklarını benim kadar içselleştiren var mi yoksa ben mi tuhafim

Sitede ilk başlayanlara oluyor böyle. Yalnız değilsiniz

Ya hormonlardan dolayı ya da evde sıkıntıdan saracak bir şeyler arıyorsunuz bence.

Etkileniyorsunuz madem BDV'de takılmayip, bazı konuları okumayabilirsiniz.
Konu başlığı belirgin olduğunda bakmıyorum hiç ama bazı konuları okumuş bulunuyorum sonra da ister istemez merak ediyorum bazen uykum falan kaciyo hatta ne yaptılar ki diye .

Bende sinir olmuştu. Okuyup okuyup erkeklerden nefret etme, aramızın iyi olduğu eşimin annesinin ve ablasının defektlerini gözden geçirme durumu olmuştu. Sonra ben ne yapıyorum dedim ve kendime geldim, döndüm eşime öpücük verdim. Kişiselleştirmeden okumak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…