Endişelenmeli miyim

linaa1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2023
12
2
6
arkadaşlar merhaba ocak 10-11 gibi regl oldum 16 da bitti erkek arkadaşımla 17 sinde ilişkiye girdik ne olur ne olmaz diye ella içtim 27 sinde tekrar ilişkiye girdik korunmasızdık acaba hamilelik ihtimalim var mı olmamak için neler yapmalıyım? İlişkimizden herkesin haberi var evlenemiyoruz yargılamazsanız çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

arkadaşlar merhaba ocak 10-11 gibi regl oldum 16 da bitti erkek arkadaşımla 17 sinde ilişkiye girdik ne olur ne olmaz diye ella içtim 27 sinde tekrar ilişkiye girdik korunmasızdık acaba hamilelik ihtimalim var mı olmamak için neler yapmalıyım? İlişkimizden herkesin haberi var evlenemiyoruz yargılamazsanız çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Herhangi bi boşalma söz konusu mu?

Canım ikincisinde bosalma oldu mu ? Çünkü yumurtlama zamanım yani haftan olabilir 27 dedğin zaman

Ne kadar hafife alıyorsunuz bu konuyu yahu!
O ertesi gün haplarının sizin hormon dengenize ne kadar çok zararı var biliyor musunuz?
Hani, deyim yerindeyse "eşek bile düştüğü çukura bir kere düşermiş." diye bir laf var.
Neden kendinize bu düşmanlık?
Biraz bilinç lütfen. Bu aymazlıkla umarım hamile olmazsınız.
Ama o hapları içecek ortam yaratmayın kendinize. Beraber olduğunuz kişi de biraz sorumlu davransın.

Evet endişelenin ama biraz da kendi sağlığınız için endişelenin.

içime olmadı. ovulasyon yapmadan yumurtalama zamanımı bu şekilde tahmin edebilir miyim
Canım korkma içine bosalma olmadıysa panikleme.adetinde gecekebilir ertesi gün hapından dolayı.bende bu ay kullandım 6 gün gecti şuan sorun yapmıyorum. strese girersem daha cok gecikicek.

Ne kadar hafife alıyorsunuz bu konuyu yahu!
O ertesi gün haplarının sizin hormon dengenize ne kadar çok zararı var biliyor musunuz?
Hani, deyim yerindeyse "eşek bile düştüğü çukura bir kere düşermiş." diye bir laf var.
Neden kendinize bu düşmanlık?
Biraz bilinç lütfen. Bu aymazlıkla umarım hamile olmazsınız.
Ama o hapları içecek ortam yaratmayın kendinize. Beraber olduğunuz kişi de biraz sorumlu davransın.

Evet endişelenin ama biraz da kendi sağlığınız için endişelenin.
Hanımefendi kimse onu canım cekti içim diye bi durum soz konusu değil.mecburiyetten içiyoruz. Ne bu yargılayıcı tavır.

Korunmayı deneyebilirsiniz mesela? Daha önce hiç duymadınız sanırım

Back
X