Endıselenmem gerek mi??? Bir yardimci olurmsunuz hamişler

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
828
123
31 haftalik hamileyim ve yaklaşiķ 3 döer gündur sol vajina kemigimden kalcama dogru ilerleyen bir ağrim var.
Oturdugum yerden kalkmam cok zor oluyor.
Hele uzaniyorsam desteksz asla kalkamiyorum.
Yuruyemiyorumda cok agri basi hissediyorum.
Bu normal mi kızlar bir kaç gundur bekledim gecer diye gecmeyince yarin dr gitmeye karar verdim. Şansıma dr mda izinliymiş sali gunune kadar gidemiyecegim .Korkuyorum .

Daha önce de olurdu ama 2 üc gun surer gecerfi. Ve bu kadar şiddetli degildi. Bu cok farkliiiiii.

Canım eğer farklı bir ağrıysa ve kendini rahat hissetmiyorsan mutlaka acile git. İhmale gelmez . Kendin anlarsın zaten normal mi değil mi. Dinlendin hala geçmiyorsa acile gitmelisin

Canım eğer farklı bir ağrıysa ve kendini rahat hissetmiyorsan mutlaka acile git. İhmale gelmez . Kendin anlarsın zaten normal mi değil mi. Dinlendin hala geçmiyorsa acile gitmelisin

Kaç gundür gecer diye bkledim keske beklemesymişim acile de gtmek de istemiyorum çunku gnlde pek aydinlatmiyorlar acillere karßi bi on yargim var sanirim ama annem normal diyor ama ne bileyim ben korkuyorum bilemedim ki galiba gitsem iyi olacak

Acilde bebekle derinlemeSine ilgilenirler çok bi açıklama bekleme yeterki iyi olsun bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…