endişeliyim:(

beyazipek

inci
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
481
342
303
Diğer
merhaba kızlar son günlerde içimde hep acaba bebeğim yaşıyormu vs gibisinden olumsuz duygular vardı kendi doktorum izinde bende bugün başka bir doktora gittim sabah erkenden kahvaltıda yapmamıştım. 11 hafta gittiğimde bebek zıplıyordu ultrason görüntüsüde çok netti ama bugün gittiğimde bebeği düzgün göremedim bi, doktor bi ölçümler yaptı ben anlamadım tabi ama hareket ettiğini filan göremedim elime ultrason kağıdını tutuşturup verdiler ama yani o kağıttanda bişey anlamadım kalp atışıda ölçmedi sadece 160 gram dedi. bebeğimi göemedim diye çok canım sıkıldı hareket ettiğinide göremedim sizce bebeğimsağlıklımıdır iyimidir. yarın başka bi doktora daha mı gitsem cinsiyetide erkeğe benziyor dedi sadece .. ama ben özledim bu sıpayı yine hoplarken zıplarken görmek istiyorum:18:

9 ayi böyle endiselerle gecirmek istemiyorsan mutlaka bu aleti satin al.ben cok evhamli bir insanim.kullaniyorum ve cok memnunum.icim rahatliyor.bir sonraki doktor randevusuna kadar catlar insan.

Melek Sesleri - RNLER

12.haftadan itibaren kalp atislarini dinleyebilirsin bebeginin.

arkadaşım hiç sıkma canını aynı korkuyu senin haftandayken bende yaşadım soluğu dr aldım aaa bi baktım bebeğim kıpırdamıo kalbim durcaktı korkudan (( sonra dr dedim nasıl olur en son geldiğimde kıpır kığır görünüo şimdi nie böle dr dediki bana sakin ol bebeklerinde canı var sürekli hareket etcek hali yok ya su an uyuyo yeri gelir bir gün boyunca uyur sırf senin için uyanık kalcak hali yok ya dediiiiii kalp atışlarını falan da dinledim ohhhhhhhhhh dedim cok şükür rabbim şimdi tekmeleri sayesinde korkum gidio ama gün içinde duymasam tekmelerini yine soluğu dr alırım ....

annelik işte napalım yani merak edioruzzz :)) bebişine ve kendine ii bakkk

ya aynen öyle valla normalde çok sakindim aslında ama bugün göremeyince kötü oldum en kısa zamanda tekrar gidecem galiba cevap yazdığın için ayyrıca sağol:)

Hayır canım endişe etme.Bebekler her zaman öyle hoplayıp zıplamıyor ya :)..Benimde bir gittiğimde öyle oynamıştı ki resmen kendini oradan oraya atıyordu içeride...Ay allahım eve nasıl geldiğimi bilememiştim :) Sonraki ay kontrolümde ise tam tersi hiç kıpırdamadı hanfendi ellerini de yüzüne koymuş :) şimdi hareketlerini içimde hissediyorum edemeyince tabi annelik duygusu sanırım tedirgin oluyor insan.Bir ara çok takıyordum artık şöyle düşünüyorum.Onu var eden rabbim bizim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip ederse bir şekilde alıcaz ama nasip değilse elgötürür,yel götürür,sel götürür diye bir tabir varya aynı onun gibi...Herşey nasip ALLAHım mucizelerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sana bana ve bütün anne adaylarımıza bu mübarek günler hürmetine...Olumlu düşün herşey güzel olur inşALLAH...

henüz hareketlerini hissedemediğimiz için içimize bir korku düşüyor zaman zaman ama olumlu düşünmek gerek

11.Haftamı bende hatırlıyorum.
Zıplıyordu usg de yavrum.
Daha sonra hep uyuyor gördüm..Çok üzülüyordum falan ama bunlar çok doğal şeyler miş.
Tesadüf son zamanlarda döndüğünü falan söyledi dr ama bu seferde ben anlayamadım falan..
Herhalde bu pipirikliler kervanının başında bende varımdır.
Çok çektim çok..

aynı korku bende de var, yaklaaşık 13. haftadan beri böle, onun öncesinde her 10 günde bir en fazla 2 haftada bir kontrole gidiyordum, sık sık görünce içim rahat ediyodu. ama tatile çıkıp 1 ay doktora gidemeyince endişelenmeye başladım dediğin gibi yaşıyo mu iyi mi diye, tatilde hemen özel bi hastaneden randevu alıp gittim, çok şükür iyiydi cinsiyetini bile orda öğrendim :)) seni çok ii anlıyorum, şu anda bile içimde aynı his var, halbuki daha 10 gün oldu kontrole gideli, sık sık uzanıyorum, hissetmeye çalışıyorum, ctesi ayrıntılı ultrasona gidicem dört gözle onu bekliyorum

bende aynı durumdaydım bir şey mi olacak korkusuyla bahaneler üretip sürekli doktora gidiyordum ta ki bebeğimin hareketlerini hissedinceye kadar. Yukarıdaki arkadaşın önerdiği melek sesleri denen alet bence çok işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…