Endişeliyim

HarleyQyinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
62
7
26
Konuyu doğru yere açmış olduğumdan emin değilim. Ben dün duş alırken yıkamak için suyu tuttuğumda zevk aldığımı fark ettim. Bu sabah kalktığımda iç çamaşırımda (kan diyemem) baya yoğun kahverengi lekeler olduğunu gördüm. Peçeteyle sildiğimde de kahverengi pıhtılar geldi. Oysa adetim biteli 20 gün falan oluyor. Ben böyle şeylerden pek anlamam. İnternette de araştırdım bozulmaz şeklinde yanıtlar var. Ama bu kan neyin nesi o zaman?

Suyu tam olarak nereye ve ne şiddetle tuttunuz ki böyle birşeyden endişeleniyorsunuz??
Belki adet döneminiz öne kayacaktır, hem biteli 2o gün olmuşsa normal adet rutinidir bu zaten...
Kistiniz varsa da adet öncesinde kahverengi lekelenmeler olması normal.

adetin biteli 20 gün oluyorsa ,zaten çok normal adet kanaması olması.Adetin 5-7 gün sürse,25-27 günde bir adet olunur zaten,ortalama.O kan adet kanıdır.Su tutmayla kan gelmez.

Dalga geçme ya Ben anlamam böyle şeylerden. Ama bunun o şeyden sonrasına denk gelmesi beni endişelendirdi

vala canım dalga geçmek istemiyordum da çok güzel kapı bırakmışsın tutamadım kendimi endişelenmene gerek yok öyle birşey olamaz yani:)

Son düzenleme:
Arkadaşımda da kist vardı. Onda adet düzensizdi ama benim adetim düzenli. Bu kist olmadığını gösterir mi?

Kişilerin insanlara göre etkileri farklıdır,çeşitleri de. Bazı kişiler adet önesi kahverengi akıntılar oluşturabilir. Bir uzmana görünün kadınsal konularda erken tedavi önemlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…