• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometriosis Hastaligi olup hamile kalan varmi? Lütfen yardim

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhaba arkadaslar,

Bugun hastaned muayene oldum kist varmis iki tane biri 2 cm biri ise 6 cm fakat ameliyatlik birsey olmadigini söyledi doktor kendiliginden gecermis bunlar sari cisim kistleriymis. Sadece hep sol tarafta agri cektigim icin ayrica iliski sirasindada agrilarim oldugu icin ve kabizliginda bulunmasindsn dolayi Endometriosis hastaligi olabilir dedi. Bu hamileligi önlüyormus sanirsam. Buna ragmen hamile kalanlar varmi? Ayrica ne gibi tedavi gördünüz gecmesi icin? Ltfn bana bi yardim edin ;( esimle cocuk istiyorduk korkuyorum....

kuzenim sen gibiydi ameliyat oldu ve sonra asilamayla ikizleri doğurdu belli olmaz cnm bazen tedaviye dahi gerek kalmıyor herşey nasip dua et Rabbime sığın.
Peki canim sagol belirtileri nelerdi? Benim belim agriyor ve hep sol kisim agriyo yani komple degilde sirf sol ben bide bagirssktsn supheleniyorum sanki agri cogaliyor gibi bende kabizlik oluyor surekli. Ama korkuyorumda doktor dedi belki o hastalik olabilir diye ama bagirsak sanirim demisti guvenemiyorum iste kontrol edilmeden

Peki canim sagol belirtileri nelerdi? Benim belim agriyor ve hep sol kisim agriyo yani komple degilde sirf sol ben bide bagirssktsn supheleniyorum sanki agri cogaliyor gibi bende kabizlik oluyor surekli. Ama korkuyorumda doktor dedi belki o hastalik olabilir diye ama bagirsak sanirim demisti guvenemiyorum iste kontrol edilmeden
iyice görün cnm tam emin olursa doktorun gerekeni yapacaktir

iyice görün cnm tam emin olursa doktorun gerekeni yapacaktir
Onu emin olarak görmek icin karindan bir kesik atip acip bakiyorlarmis. Bunuda anne olmak isteyenlerde daha dogrusu genclere uygulamasi iyi degilmis. O yuzden beklemek gerekiyomus

Back
X